Arsenal fortsätter att övertyga

Tar upp kampen med Chelsea och Manchester United efter ny seger.

Arsenals fina form fortsätter.

På lördagskvällen vann laget på nytt, 4-1 borta mot Wolves. Man sätter därmed press på Chelsea och Manchester United i toppen.

Efter en aningen trög start fick Londonlaget hjälp på vägen då hemmalagets försvarare Ronald Zubar och Jody Craddock bjöd på två självmål – inom sju minuter.

Mittfältsstjärnan Cesc Fabregas ordnade med ett snyggt skott från en svår vinkel 3-0 precis innan halvtid.

En bit in i den andra halvleken såg Andrei Arshavin till att definitivt avgöra tillställningen med sitt 4-0-mål efter en hörna.

Den tidigare självmålande Craddock fick en mindre revansch på sig själv när han tröstmålade för gästerna i den 89:e minuten.

"Gunners" seger innebär att man går upp på samma poäng som United, som spelar mot Chelsea på söndagen.