Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sektionen presenteras av Tradera

Presenteras av Tradera

5 plagg du tjänar på att gräva fram ur garderoben

Dela på Pinterest
På våren vill vi gärna ha en nystart, med nya pärlor i byrålådorna. Därför är våren en perfekt tid att sälja plagg du inte använder. Gå på skattjakt hemma – här är prylarna som andra vill ha!

9 av 10 svenskar har onödigt många kläder, och en tredjedel har till och med svårt att stänga garderobsdörren. Samtidigt har många en känsla av att de inte har något att ha på sig. Genom att sälja kläder du inte använder får du både pengar och plats i garderoben att fylla på med nya skatter. Här är plaggen som andra letar efter på Tradera just nu.

1. Skinnjackan

Skinnjackan är ett basplagg i vårgarderoben som aldrig går ur tiden. Däremot är de ganska dyra att köpa nya, och de är ju som snyggast när de har en lite småsliten look och lädret är härligt mjukt och följsamt. Därför gillar många att köpa dem second hand. Så passa på att sälja din "paj" i vår!

2. Designerplaggen du inte använder

Några av de populäraste sökorden på Tradera är Acne, Converse och Desigual – så sitter du inne på några sådana eller andra designers är det bara att gratulera – både dig och köparen!

3. Gamla godingar

Gräv fram dina ascoola 90-talsplagg som du kanske inte har lust att ha på dig en vända till. För alla som inte var tonåringar på 90-talet är det däremot en dröm att rocka dina glansiga jazzbyxor från -97.

4. Jeansjackan

Plagget som bara blir coolare ju mer slitet det är, och som gör sig bäst när det är lite retro. Ytterplagg har generellt ett högt andrahandsvärde, så det är lätt värt att gå på skattjakt i hallen – hur många av jackorna använder du egentligen?

5. Allting vintage

Ta en vända på mormors vind. Här kan du hitta fina skinnväskor och vintage-plagg som förtjänar att bli älskade igen. Naturmaterial som skinn, denim, mocka och bomull åldras toppenbra!

Skapa ett konto på Tradera och låt skattjakten börja!