Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sektionen presenteras av Tradera

Presenteras av Tradera

5 sätt att vårboosta ditt liv

Dela på Pinterest
Kickstarta våren med massor av energi! Det är dags att vårstäda ditt liv och fundera över vad du vill förnya inför resten av året. Det behöver inte handla om en storstädning, utan mer om att rensa bort lite skit i hörnen.

1. Städa bort energiskurkarna

Vissa människor är som en vitamininjektion. När du träffar dem blir du glad och fylld av energi – du mår bra. Omge dig med sådana vänner och gör dig av med, eller åtminstone trappa ner på, umgänget med de som alltid får dig att känna dåligt samvete och trötthet. Din vänskap är ingen rättighet – den måste förtjänas!


2. Bestäm över prylarna

Låt inte dina trasiga prylar ge dig dåligt samvete längre. Samla ihop alla sakerna och bestäm om du ska laga eller kasta dem.

3. Gör om badrummet till ett lyxspa

Fram med alla produkter som bara står där! Tappa upp ett bad eller ta en härlig dusch och tänd ljus, sätt på skön musik, blunda och njut. Avsluta med att smörja in hela kroppen med en härlig lotion och svep in dig i en morgonrock. Vips så har du både vårstädat ditt yttre och ditt intre – plus rensat i badrumsskåpet! Hur bra?

4. Städa i huvudet

Skippa serierna och ta en kvällspromenad istället. Det är ett perfekt sätt att rensa tankarna!

5. Rensa garderoben

Behåll bara kläderna du vill använda, så slipper du få dåligt samvete över det som bara hänger, och du får en luftigare garderob. Sälj plaggen du sorterar bort på Tradera – då kan de bli älskade på nytt. Dessutom får du en slant till sommaren, som du kan lägga på en skön semester eller varför inte en glasskassa!


Skapa ett konto på Tradera redan i dag och ge dig själv en energiboost!