Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sektionen presenteras av Tradera

Presenteras av Tradera

9 knep för vårfint hemma – så får du ditt hem att likna en pinterestbild

Dela på Pinterest
Styla din lägenhet så fin att folk vill pinna den!

1. Go for it!

Alla ofärdiga saker som bara inte har blivit av som taklampor som borde sättas upp, nya duschdraperiet som fortfarande ligger ouppackat, hyllan som ska skruvas upp. Gör det och få det ur världen, så är du ett steg närmare ditt vårmysiga hem!

2. Tavlor gör underverk

Vi vet hur läskigt det kan vara att slå i den första spiken i en nymålad vägg. Men för att få den där härliga pinterestkänslan behövs en inspirerande tavelvägg. De tavlor som du inte hunnit sätta upp kan få stå lutade mot väggen – det ser också piffigt ut.

3. Snittblommor skapar härlig vårkänsla

Gör det till tradition att alltid köpa en bukett på fredagar. Eller om du har möjlighet, varför inte plocka en egen bukett på väg hem från skolan eller jobbet?

4. Göm sladdarna

Det låter som en tråkig sak att ta tag i, men faktum kvarstår: Hur många inredningsbilder har sladdtrassel som hänger lite varstans? Det blir mycket cleanare och lättare att hålla rent när de är på plats.

5. Fina kuddar är ett måste för att få pinterestkänslan

Maxa kuddarna i soffan, sovrummet, eller varför inte göra en myshörna i fönstret eller något tomt hörn? Fynda fina kuddar på Tradera – det mjukar upp intrycket och är en enkel quickfix – fungerar nästan lika effektivt som ett instagramfilter.

6. Mattor

Visst är drömmen att ha en stor och härlig matta i vardagsrummet? Men det kan ta tid att hitta den perfekta och är inte direkt gratis. Istället kan du skapa samma känsla med flera små mattor som du lägger i lager och omlott. Välj mattor i samma färgskala eller go crazy!

7. Ställ in massor med gröna växter

Det lyser upp och gör dig glad!


8. Pimpa med ljusslingor

Hur stylish och mysigt är det inte med ljusslingor? Häng dem på en vägg, lägg dem i en glasvas eller använd som bordsdekoration – låt din kreativa ådra ta över!

9. Spara bara sånt som du älskar

Rensa bort saker som du inte använder och som inte längre passar in i din lägenhet. Det är lättare att göra sig av med grejer om man vet att de kommer till användning sälj dem på Tradera!