Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sektionen presenteras av Tradera

Presenteras av Tradera

7 saker din kille säger om dina kläder (och vad han egentligen menar)

Dela på Pinterest
Brukar du få ett svårtolkat eller rent av obegripligt svar när du frågar din pojkvän hur din outfit ser ut? Få koll på vad han menar!

1. "Vad fin du är"

Klart du vet att du är fin?! Det tycker säkert han också. Men främst är det ett säkert kort som han säger mest för att inte få skit eller säga "fel" sak.

2. "Ska du verkligen klä dig så där utmanande?"

Han är svartsjuk och rädd för andras blickar eftersom han tror att du kommer att lämna honom om du får bekräftelse från annat håll. Om han ska vara med dig måste han jobba på sin osäkerhet och kontrollbehov. Punkt.

tröja med bröstmotiv

3. "Du är vrålhet!"

Han menar antagligen exakt det – ta åt dig!

4. "Du kanske är lite överklädd..."

Han vill helst smälta in i bakgrunden och kan inte göra det om han har en bländande flickvän vid sin sida, som direkt hamnar i rampljuset.

5. "Kommer du inte att frysa?"

Irriterande att höra när du hittat den perfekta outfiten! Men han bryr sig om dig och har förmodligen rätt – packa åtminstone ner en kofta i väskan.

spetskoftaHär kan du köpa just den här koftan.

6. "Du ser inte ut som dig själv"

Ehh jo, man behöver inte alltid se likadan ut? Hur ska man kunna utvecklas om man inte får experimentera lite? Det är antagligen just det som är problemet: det kan finnas en rädsla för att du ska växa ifrån honom.

7. "Skulle det inte vara snyggt att komplettera med ditt puderrosa läderarmband?"

Snubben verkar ha koll och engagerar sig i dig – han kan vara "the one"! ;)

Men du – strunta i vad någon annan tycker om hur du klär dig och köp ett galet plagg som du känner dig fin i

Gillar inte din älskling det så: "Sucks to be him". Tradera har massor med unika plagg i alla stilar – ta dig ett kik här. Just nu kan du dessutom sälja kläder, skor och accessoarer för halva provisionsavgiften genom att använda koden: FASHIONW

Selfie