Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sektionen presenteras av Tradera

Presenteras av Tradera

Så flörtar du bäst på julfesten

Dela på Pinterest
Vi vet hur man haffar hetingen på partyt – följ våra tips och tricks.

Nu börjar inbjudningar till julfesterna trilla in och självklart finns det någon särskild – eller kanske flera – som du vill ska lägga märke till dig. Här är din guide till hur du flörtar på nästa julfest.

1. Låt inte slumpen avgöra

Första steget är att erbjuda värden eller värdinnan hjälp att arrangera partyt och om det är en jobbfest se till att hamna i dekorationsgruppen. På så sätt kan du använda makten till din fördel.

kvinna planerar julenShutterstock

2. Skippa lysrören om du vill skina

Inget ljus är så smickrande som skenet från levande ljus, och dessutom sätter det en romantisk stämning. Så se till att omge dig med bästa snyggbelysningen. På Tradera finns massor av olika storlekar och sorter att placera ut överallt (eller åtminstone runt din plats).

Ljus

Ljuset till vänster kan du köpa här och ljuset till höger hittar du här.

3. Var på rätt plats vid rätt tid

Erbjud dig att göra bordsplaceringarna. Om du är riktigt modig placerar du dig själv bredvid ditt "projekt" och dessutom berättar att det är du som har ställt ut placeringskorten. Vill du vara lite mer subtil placerar du dig snett mitt emot. På så sätt kan du skapa ögonkontakt och konversera – utan att din plan blir lika uppenbar.

romantisk middagShutterstock

4. Ingen kan väl undgå att lägga märke till ett bombnedslag i rött?

Självklart har du på dig någonting rött. Det är inte bara julens färg utan också kärlekens. Vissa säger till och med att det ökar blodcirkulationen... Om du vill vara säker på att sticka ut från mängden är det ett hett tips att satsa på någonting som du köpt second hand, på så sätt får du ha på dig någonting nyinköpt samtidigt som risken inte är så stor att du har samma outfit som någon annan på partyt.

Röd klänning i ett juldekorerat rumShutterstock/Tradera/montage

Om du är sugen på den här röda pärlan så hittar du den här på Tradera.

5. Gnistra

Se även till att ha iögonfallande accessoarer som framhäver din personlighet och får dig att framstå som intressant. Varför inte gå all in på jultemat och ha julgranskulor i öronen eller en snöflinga runt halsen?

julsmycken

Halsbandet kan du buda på här och du hittar örhängena här.

6. Sneaky lönar sig

Sätt upp mistlar på så många ställen det bara går. Lura med dig ditt span genom att säga att du ska visa någonting eller fråga om ni ska ta en nypa luft. På vägen "råkar" ni naturligtvis passera under misteln.

Två män kysser varandra under mistelnShutterstock

Kika in på Tradera för ytterligare inspiration, julpynt, festkläder för säsongen och personliga klappar.

Ha en riktigt god jul!