Janni Olsson Delér öppnar upp om skilsmässan från Jon

Jon och Janni Olsson Delér går skilda vägar.
Jon och Janni Olsson Delér skiljer sig. Nu berättar Janni mer om skilsmässan. - Foto: Foto: Instagram/@Jannid
Dela på Pinterest
Nyligen meddelade Janni och Jon Olsson Delér att de valt att gå skilda vägar. Nu öppnar Janni upp och berättar mer om uppbrottet.

Det var under söndagen som Jon och Janni Olsson Delér publicerade ett gemensamt inlägg på Instagram där de berättade att de skiljer sig. Detta efter att de varit tillsammans i elva år och varit gifta sedan sommaren 2018. 

"Det här är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigare i somras bestämde vi oss för att inte längre vara ett par. Nu när det har sjunkit in för oss båda tyckte vi att det var dags att dela det med alla som varit en del av vår resa.", skriver Jon och Janni Olsson Delér i inlägget. 

Jon och Jannis följare chockade över skilsmässobeskedet

Många av det numera ex-parets följare blev chockade av beskedet. I kommentarsfältet under inlägget syns många hjärt-emojis, men också kommentarer som "Min tro på evig kärlek är över nu" och "Hur kan det vara så att mitt hjärta stannade för en sekund när jag läste den första meningen i det här inlägget, utan att jag ens känner er?"

Men trots att Jon och Janni valt att skilja sig verkar det inte vara slutet för dem. Ex-paret har ju trots allt två barn – Leon och Leia – tillsammans och umgås numera som vänner. I podcasten "Two of a kind", som Janni har tillsammans med sin syster Michaela Delér, berättar Janni mer om vägen till skilsmässan:

– Folk kanske tänker att vi köpte ett sommarhus för inte så länge sedan, Leia är ett och ett halvt och du vet så. Men man såg ju fortfarande en framtid tillsammans, men det kanske inte var på topp när vi köpte sommarstugan heller. Men då tänkte man ju ändå såhär "Det kommer bli bra, vi kommer igenom det här". Men så blev det inte så. 

Efter skilsmässan från Jon – Janni öppnar upp om beslutet

Janni påpekar att det inte finns något drama bakom skilsmässan, utan att det tagit tid att komma till beslutet att bryta upp. Hon berättar att de bland annat provat parterapi, men att de till slut kom fram till att de inte hade det bra i förhållandet och valde därför att göra slut innan det gick för långt.

– Det har varit skittufft. Alla som säger att jag aldrig har någon motgång i livet, man bara "Jo tack det har jag haft hela tiden". Eller inte hela tiden, men sista tiden, säger hon i det senaste avsnittet av podcasten och fortsätter:

– Man har bara försökt hålla skenet uppe.

Hon tillägger att de fortfarande äger "allt" tillsammans och planerar att fortsätta ha en vänskaplig relation.

– Än så länge är det vår plan, att vi ska ha en fin relation och vara vänner så att barnen får växa upp i ett härligt...

Janni avbryter sig själv men fortsätter sedan: 

– Vissa säger "håll ihop för barnen". Jag håller verkligen inte med.