Efter Vanessa Lindblads avhopp – hen tar över "Nu börjar livet"-podden med Rebecca Stella

Efter Vanessa Lindblads avhopp – hon börjar podda med Rebecca Stella
Vanessa Lindblad slutar podda med Rebecca Stella. Nu får Rebecca Stella en ny poddpartner. - Foto: Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
För några veckor sedan meddelade Vanessa Lindblad att hon inte längre kommer vara en del av "Nu börjar livet"-podden som hon och Rebecca Stella haft i flera år. Nu avslöjar Rebecca Stella vem som kommer ta över efter Lindblad.

Tidigare i augusti kom Vanessa Lindblad, 37, med beskedet att hon valt att inte längre medverka i podcasten "Nu börjar livet" som hon haft tillsammans med Rebecca Stella Simonsson, 36. Anledningen bakom Lindblads beslut sa hon bland annat var att hon inte längre känner sig bekväm med att dela med sig av sitt liv, samt att poddandet tagit tid från familjen. 

– Jag tycker att det har varit jobbigt att podda på middagstid från familjen och ibland har jag missat barnens nattningar och det är också en grej, sa hon i avsnittet då hon berättade om sitt beslut

Rebecca Stella avslöjar nya poddpartners

I avsnittet då de avslöjade att de inte längre kommer driva podcasten tillsammans berättade Rebecca Stella att hon planerar att ha kvar podcasten, men att det kommer bli några förändringar framöver. Dels kommer det släppas två avsnitt i veckan istället för ett. Dessutom kommer en eller flera nya personer axla rollen som poddpartner till Rebecca Stella. 

– Som jag berättade om i förra podden kommer det komma ut ett avsnitt på måndagar och ett avsnitt på fredagar. Så vi kommer alltså mysa in veckan med er på måndagar. Ni sätter på podden det första ni gör måndag morgon och så finns vi där i era lurar. Och vilka då, kanske ni frågar er. Jo, det är nämligen så att "Mickis", Michaela Forni kommer göra comeback. Så det ser jag väldigt mycket fram emot, säger Rebecca Stella i podcasten. 

Michaela Forni ersätter Vanessa Lindblad – börjar podda med Rebecca Stella 

Michaela Forni har under sommaren agerat vikare för Vanessa Lindbland som haft semester. Nu blir hon en permanent del av podcasten "Nu börjar livet". 

Michaela Forni tar över efter Vanessa Lindblad i podcasten "Nu börjar livet". Foto: Stella Pictures

"Nu börjar livet" släpper avsnitt även på fredagar

I avsnitten som kommer ut på fredagar kommer det enligt Rebecca Stella vara lite mer "feststämning" och den som kommer att höras i fredagsavsnitten, tillsammans med Rebecca Stella, är podcastens klippare: Magnus Silfvenius Öhman.