"Tanbyklara" kritiseras av följarna – bör visa upp nya pojkvännen

Vem är "Tanbyklaras" nya pojkvän?
Vem är "Tanbyklaras" nya pojkvän? Följarna börjar bli riktigt less på att hon aldrig visar upp honom. - Foto: Foto: Instagram/@tanbyklara
Dela på Pinterest
Klara "Tanbyklara" Elvgren har länge sagt att hon umgås med sin "dejt", vilket fått följarna att undra: Vem är egentligen "Tanbyklaras" pojkvän?

Det har länge spekulerats kring vem som är influencern Klara Elvgrens nya pojkvän. Däremot har det gåtts på dejter, avslöjats intima detaljer om parets sexliv – men att berätta vem han är, det vill hon inte göra på sina sociala medier.

Upprörda följare vill veta: Vem är Klara Elvgren ihop med? 

Många av följarna är nyfikna, men trots sin goda relation med sina följare håller Klara honom borta från både Instagram och Youtube. Detta trots att några av följarna skriver att de tror sig veta vem han är.

"Varför kallar du honom för dejt?", kommenterar en person på "Tanbyklaras" Youtube.

"Eller hur? Alla vet vem han är nu", kommenterar en annan. 

I många av Klaras Youtube-videos både umgås och pratar hon om sin hemlige pojkvän, men låter honom aldrig synas. 

Vem är "Tanbyklaras" pojkvän?

Så vem är egentligen Klara "Tanbyklara" Elvgren ihop med? Spekulationerna flödar, men det är en specifik man som, av Instagram-kontot "exonphbarb", pekats ut som influencerns nya partner, något som Nyheter24 skrivit om. 

Den som pekats ut som "Tanbyklaras" nya kille är Jhon Arboleda, som lustigt nog är en av deltagarna i "Fboy Island" på Viaplay. Ett program som ingen mindre än Klara Elvgren är programledare för.