Bachelor-programledaren avslöjar: Så mycket sex har deltagarna under inspelningen

Bachelor-programledaren avslöjar: Så mycket sex har deltagarna under inspelningen
Bachelor-programledaren avslöjar: Så mycket sex har deltagarna under inspelningen. - Foto: Robert Jadenfelt/TV4/Pressbild, Unsplash
Dela på Pinterest
Kyssar, kramar och smekningar – men händer det att deltagarna i Bachelor ligger med varandra under säsongens gång? Nu avslöjar Bachelor-programledaren Malin Stenbäck hur det ligger till.

Bachelor 2022 är igång och för att prata om den nya säsongen gästade Malin Stenbäck, som är programledare för både "Bachelor", "Bachelorette" samt för förlängningen "Tjejerna avslöjar allt", "Morgonpasset i P3" under onsdagen.

Malin Stenbäck avslöjar: Har deltagarna sex under inspelningen av Bachelor? 

När Malin Stenbäck får frågan om det händer att de olika Bachelor-deltagarna ligger med varandra under inspelningen kommer det fram att det faktiskt, i alla fall vad Malin vet, inte brukar liggas särskilt mycket.

– Liggs det? 

– Nej, skulle jag säga. Det har de säkert gjort tidigare säsonger, men jag upplever att våra Bacherlors... säger Malin Stenbäck innan hon avbryter sig själv. 

Tror inte att deltagarna har sex under sina drömdejter i Bachelor eller Bachelorette

Hon fortsätter sedan: 

– Bachelorettes ska jag inte säga för jag har ingen aning om vad Julia Franzen gjorde på sina drömdejter. Men de Bachelors som var med förra året vet jag inte låg på sina drömdejter, berättar Malin Stenbäck och refererar till de dejter som Bachelor- eller Bachelorette-deltagarna går på i säsongens slutskede och som innebär att de för första gången får möjligheten att sova över med varandra.