Sanna och John Guidetti visar upp huset i Nacka – så mycket kostade det

Sanna visar upp sitt och John Guidettis hus i Nacka
Sanna visar upp sitt och John Guidettis nya hus i Nacka. - Foto: Magnus Liljegren / Stella Pictures, Skärmdump/Youtube
Dela på Pinterest
Sanna och John Guidetti och deras två barn har tidigare bott i en lägenhet på Södermalm under sina Sverige-vistelser. Men nu, när de flyttat tillbaka till Sverige efter många år utomlands, har Sanna och John Guidetti köpt ett hus i Nacka. Se bilder och videor på den lyxiga villan här.

Sanna och John Guidetti har bott utomlands i flera år till följd av Johns fotbollskarriär. Under resans gång har paret fått två barn, Nellie och Mason, som både gått på förskola och skola i Spanien. Men tidigare i år tog utlandsresan slut. John Guidetti började spela för Stockholmslaget AIK och familjen Guidetti fick flytta hem till Sverige igen. 

Bodde tidigare i en lägenhet på Södermalm

Under sina korta perioder i Sverige som paret haft genom åren har de bott i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. Men nu, när de bestämt sig för att stanna i Sverige, har Sanna och John Guidetti köpt ett hus i Sverige. Närmare bestämt i Nacka. 

Sanna och John Guidettis lyxiga hus i Nacka

Huset i Nacka – en villa på 400 kvadratmeter med tio rum, pool och en utsikt som inte går av för hackor – kostade hela 31 miljoner kronor, något som Nyheter24 tidigare skrivit om. 

På sina sociala medier har Sanna Guidetti, som är influencer, delat med sig av både bilder och filmer på familjens nya lyxhus. 

Sanna Guidetti visar upp sitt och John Guidettis nya hus i Nacka, Stockholm