Tittarna rasar över nya upplägget i Robinson: "Pissdåligt"

Nya upplägget i Robinson 2022 – tittarna rasar. - Foto: Linus Bokhesius/TV4 och Sophie Odelberg/TV4
Dela på Pinterest
Robinson har dragit igång och redan efter första avsnittet har två deltagare fått lämna det populära programmet. Nu rasar tittarna på det nya upplägget.

Höstens Robinson har haft premiär, programmet där 18 deltagare lämnas på en öde ö för att tävla om en halv miljon kronor. I första avsnittet ställs deltagarna inför sitt första dilemma – att välja vilka två deltagare som måste lämna programmet redan första dagen. Uppdraget gick ut på att dela in deltagarna i två grupper med åtta personer i vardera grupp där de överblivna deltagarna måste lämna Robinson.

Pelle Lilja och Britten Nordström väljer att offra sig och blir istället gruppledare för varsitt lag och ska en efter en välja deltagare till sina lag. Till lag syd väljer Pelle deltagarna Merdi Losokola, Sofia Spendler, Homayon Sytes, Pernilla JohanssonGreta Pierre, Nathalie Johansson och Helen Lindborg. Till lag nord väljer Britten deltagarna Valentino Demina, Kristofer Nystedt, Markus Andersson, Ulf Ström, Linda Nehlstedt, Lars-Olov Johansson och Julie Joanzon

Följarna rasar efter första avsnittet av Robinson 2022

Kvar blev då Martin Larsson och Andreas Haraldsson som genast fick lämna Robinson. Men deras äventyr slutar inte där, utan killarna fick åka till Gränslandet för att tävla sig tillbaka till Robinson. Men det här var ett upplägg som inte gick hem hos tittarna som menar på att det påminner om när de valde lag på skolgympan. 

“Jag är otroligt besviken hur ni ens kan göra så här? Att låta två stycken lämna Robinson utan att vara med på en enda tävling det tycker jag är för jävligt”, skriver någon. 

“Varför inte tävla sig in i spelet? De två sista fick åka till Gränslandet. Rösta ut människor påminner om skolan på gympan. Kändes fruktansvärt att inte bli vald.”, skriver en annan. 

“Måste säga att jag tycker att det är pissdåligt av produktionen att göra så här att två personer direkt få åka till gränslandet. Varför?!”, skrev en tredje.

Men det var även några peppande kommentarer inför höstens säsong.

“Attans vilken stark start!”, kommenterade en tittare.