Följarnas förvirring efter "Bachelorette"-avslöjandet: "Niclas Lij..."

När "Bachelorette"-deltagarna släpptes uppstod förvirring hos följarna: Är André Andersson inte lite lik Niclas Lij? - Foto: Stella Pictures, Jakob Dahlström/TV4
Dela på Pinterest
"Bachelorette" är snart igång med en ny säsong och nu står det klart vilka killar som ska dejta Olivia Birgersson. En av killarna har fått lite extra uppmärksamhet, för är han inte lite lik Ellen Bergströms pojkvän och den tidigare "Bachelor"-killen Niclas Lij?

Nyligen släpptes samtliga deltagare som från och med den 14 november kommer tävla om Oliva Birgerssons, huvudperson i "Bachelorette" 2022, hjärta. Bland killarna hittar vi bland annat en 28-åring från Göteborg, en 33-åring från Stockholm och en 29-åring från Falun. Men en som fångat "Bachelor"- och "Bachelorette"-fansens ögon lite extra är 27-årige André Andersson från Örnsköldsvik. 

"Lik Niclas Lij"

Anledningen till att "Bachelorette"-deltagaren André väcker uppmärksamhet hos vissa är att han har vissa likheter med en annan dejting-relaterad person, nämligen Niclas Lij som var ungkarl i "Bachelor" 2017.

"Så lik Niklas Lij från tidigare Bachelor", kommenterar en person under bildspelet.

Kommentaren har fått flera gillamarkeringar, troligen från personer som håller med om påståendet.

"Tyckte exakt samma", kommenterar en annan.

Niclas Lij är i ett förhållande – och har barn – tillsammans med skådespelaren Ellen Bergström, så att han dyker upp som deltagare i "Bachelorette" är kanske inte så troligt.