Nour el Refai om dissen från Oscar Zia: "Pratat ut"

Nour el Refai om dissen från Oscar Zia: "Pratat ut"
Nour el Refai berättar att hon inte blev bjuden till Oscar Zias födelsedagsfirande. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
När artisten Oscar Zia firade sin 25-årsfest firade han den med ett stort gäng nära och kära. Men vännen och kollegan Nour El Refai syntes inte till på gästlistan, något som hon inte verkar helt nöjd med.

Nour El Refai har många strängar på sin lyra. Hon är framgångsrik komiker, både på ståuppscenen och i uppskattade tv-program som "Parlamentet". Hon driver även podcasten "Nours poddelipodd och Henrik" tillsammans med sin sambo, Henrik Schyffert. Som om det inte vore nog arbetar hon även som skådespelare och regissör. 

Och sin regissördebut, Discovery+-serien  "Skitsamma", var något hon pratade om när hon gästade "Morgonpasset" i P3 under tisdagen.

Nour El Refai om dissen från Oscar Zia

En av de som skådespelar i serien är nämligen artisten Oscar Zia – en person som Nour El Refai berättar att hon tycker väldigt mycket om. I programmet påpekar hon att hon faktiskt gav honom hans första stora skådespelaruppdrag – något som hon menar på inte uppskattades tillräckligt av Zia. 

– Jag gav ju honom en av huvudrollerna. Hans första stora roll, säger Nour El Refai i programmet och tar sedan upp det faktum att hon inte blev bjuden på Oscars födelsedagsfest – en tillställning där det kryllade av kända ansikten.

– Sen fyllde han år och bjöd inte mig på sitt kalas. 

På Oscars 25-årsfest befann sig bland andra David Hellenius, Benjamin Ingrosso och Molly Hammar

"Pratat ut"

"Morgonpasset"-programledarna David Druid och Kodjo Akolor poängterar att "alla" ju var bjudna på den festen, till och med de själva. Nour instämmer och förklarar att hon tagit upp dissen med Oscar:

– Vi har pratat ut om detta, berättar Nour.