Armand Duplantis barnbesked med flickvännen Desiré

Armand Duplantis framtidsbesked med Desiré Inglander: Bröllop och barn
Armand Duplantis och flickvännen Desiré Inglander gästar Bianca Ingrossos talkshow och berättar om sina framtidsplaner. - Foto: Jessica Gow/TT, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
När stavhopparen Armand Duplantis och flickvännen Desiré Inglander gästar Bianca Ingrossos talkshow berättar Duplantis om sina bröllops- och barnplaner.

23-åriga Armand Duplantis är den olympiske stavhopparen som slår rekord efter rekord på olika friidtrottstävlingar. Han har både svenska och amerikanska föräldrar och är för många känd som "Mondo". 

Förutom sin framgångsrika stavhoppskarriär har Mondo också blivit uppmärksammad till följd av relationen med den svenska modellen Desiré Inglander. Paret syns ofta tillsammans på Duplantis tävlingar, i sociala olika medier och nu även i Bianca Ingrossos talkshow. 

Armand och Desiré är på plats i "Bianca" för att berätta om sin gemensamma vardag, men också om sina framtidsplaner. När paret får frågan om vad de har för gemensamma mål svarar Duplantis att han vill bilda familj med Desiré:

– Jag vill gifta mig, jag vill ha barn. Jag vill ha allting, säger han och vänder sig till sin flickvän som applåderar åt svaret.

Är du nyfiken på Desiré Inglander? Här kan du läsa mer om 21-åringen.

Desiré Inglander: Ålder och jobb

Precis som meningen ovan avslöjar så är Desiré Inglander 21 år gammal. Hon är född i maj 2001.

Inglander arbetar som modell. 

Desiré Inglander: Instagram 

På Instagram hittar du Desiré på kontot @desireinglander. Där har hon över 90 000 följare. 

Är tillsammans med Armand Duplantis 

Desiré Inglander och stavhoppsstjärnan Armand Duplantis träffades under sommaren 2020. Paret har även en Youtube-kanal tillsammans som heter @MondoDesire. 

Paret blev sambos efter sommaren 2021, något de meddelade i en video på Deisrés Tiktok där paret ofta syns tillsammans. Armand Duplantis och Desiré Inglander bor tillsammans på Kungsholmen i Stockholm.