Sminka dig som Wednesday Addams – makeup tutorial

Wednesday smink tutorial - Foto: Stellapictures.se/Pexels.com
Dela på Pinterest
Har du sett senaste trenden på sociala medier? Följ efter och se hur du sminkar dig som Wednesday Addams i en enkel videoguide!

Ingen har väl missat den heta serien Wednesday där dottern i familjen Addams står i centrum. Jenny Ortega spelar huvudrollen i serien som snabbt blivit en succé. Det har varit mycket snack om serien och inte minst har det blivit en ny trend på sociala medier att se ut som Wednesday och dessutom dansa som henne. En rolig trend som vi självklart vill haka på! 

Bäst Smink Tutorial - Så ser du ut som Wednesday Addams 

Vill du också haka på den roliga trenden att testa outfits som matchar karaktären Wednesday i Addams? Här får du inspiration om hur du kommer igång. Sminket är A och O i den här trenden så börja med att följa videon nedan för att steg för steg börja din förvandling! Vi tycker att Christen Dominiques video nedan är grym. När du är klar med din Wednesday makeup kan du fläta håret, två långa flätor på varje sida. 

Här kan du se dansen till senaste Wednesday-inspirerade trenden

Nu när du har din makeup på plats kan du välja ut några outfits. Svarta gothic-looks gör sig självklart bäst när du ska spela in videon (eller bara dansa loss framför spegeln). När du valt ut dina kläder så kommer dansen här. Vi har valt ut en av alla videos där det är lätt att hänga med på alla moves.