Vem är Christopher Garplind? Läs mer om "På spåret"-aktuella P3-profilen här!

Vem är Christopher Garplind? Läs mer om "På spåret"-aktuella P3-profilen här!
Här kan du läsa mer om "På spåret"-aktuella P3-profilen. - Foto: Pressbild/Cyklopernas land/SVT, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Han är programledare på både Sveriges Radio och SVT. Men vad har "På spåret"-aktuella Christopher Garplind varit med i för program och hur gammal är han? Ta reda på det och mycket mer här!

Christopher Garplind är en av de tävlande i årets säsong av "På spåret". Vill du veta mer om radio- och tv-profilen? Läs mer här!

Christopher Garplind hörs i "Eftermiddag i P3"

Är du en trogen radiolyssnare kan du inte ha missat att Christopher Garplind hörs i "Eftermiddag i P3" på vardagarna. Programmet gör han tillsammans med journalisten Hanna Hellquist och skådespelaren Emma Molin, som sänder radioprogrammet tillsammans med Garplind olika vardagar i veckan. Ibland hoppar även Margret Atladottir in, även hon journalist. Garplind har även varit en del av satirprogrammet "Tankesmedjan i P3". 

Hur gammal är Christopher Garplind? 

Christopher Garplind är född 27 juli 1988, vilket innebär att han är 34 år idag.

Är programledare för "Cyklopernas land"

Christopher Garplind är programledare för SVT-programmet "Cyklopernas land". Han har även skrivit manus för ett flertal program, däribland "Juicebaren" och "Amningsrummet". Han har även varit redaktör för Filip Hammars och Fredrik Wikingssons "Breaking News". 

Tävlar i "På spåret" 2022

Christopher Garplind är med i året säsong av SVT:s "På spåret". I buren sitter han tillsammans med Emma Peters, skådespelaren som är med i den populära serien "Bonusfamiljen".

Vad heter Christopher Garplind på Instagram? 

På Instagram hittar du Garplind här: @cgarplind