"Bonde söker fru"-Jon-Kristas okända uppdrag i injektionsbolaget – så mycket tjänar han

"Bonde söker fru"-Jon-Kristas okända uppdrag i injektionsbolaget – så mycket tjänar han
Jon-Krista Jonsson är en av deltagarna i "Bonde söker fru" 2022. - Foto: Skärmdump/Bonde söker fru/TV4, Pressbild/TV4
Dela på Pinterest
En favorit bland deltagarna i årets "Bonde söker fru" är renskötaren Jon-Krista, som det har visat sig faktiskt har andra uppdrag än de inom renskötsel. Här kan du läsa mer om Jon-Krista Jonsson och hur mycket han tjänar.

Jon-Krista Jonsson blev snabbt en favorit när höstens säsong av "Bonde söker fru" drog igång. Sedan dess har tjej efter tjej åkt hem från bondgården och nu återstår det att se vem Jon-Krista väljer att gå vidare med. Blir det Ida eller blir det Nathalie

Jon-Krista om bolagsengagemanget

Att Jon-Krista arbetar med renskötsel har nog ingen trogen "Bonde söker fru"-tittare missat. Men att han även har uppdrag i en helt annan bransch är troligen något som inte så många har koll på. I en intervju med Nyheter24 berättar renskötaren om sitt andra bolagsengagemang, nämligen det i ett företag som gör skönhets- och injektionsbehandlingar. 

– Jag gör inga sådana behandlingar, utan jag stöttar bara morsan i företagandet, säger han till Nyheter24.

Jon-Krista har nämligen en roll i styrelsen i sin mammas företag som ägnar sig åt skönhetsbehandlingar och estetiska injektioner. 

Hur mycket tjänar Jon Krista Jonsson från "Bonde söker fru"?

Enligt uppgifter som Modette tagit del av hade Jon-Krista en inkomst på 179 880 kronor under taxeringsåret 2021. Dessutom hade han 46 506 kronor i inkomst av kapital, det kan till exempel handla om aktie-utdelningar, uthyrning av privata tillgångar eller vinst vid försäljning av tillgångar.

Injektionskliniken han är engagerad i omsatte 72 000 kronor under 2021, enligt allabolag.se.