Tips på festklänningar: Inspiration för alla tillfällen

Tips på festklänningar: Inspiration för alla tillfällen
Tips på festklänningar: Inspiration för alla tillfällen. - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press Marcus Loke/Unsplash
Dela på Pinterest
Att hitta den perfekta outfiten till en fest kan vara svårt. Om du behöver hjälp med inspiration till vad du ska välja så har du kommit helt rätt! Här hittar du en lång lista med tips på perfekta klänningar till alla olika festtillfällen.

Artikeln innehåller köplänkar.

Födelsedagsfirande, utekväll på nattklubb eller ett vackert dop – alla är olika festliga tillfällen där en perfekt klänning bör vara nära till hands. Vi på Modette har samlat våra favoriter för att underlätta för dig. Här finns elva tips på klänningar för alla fester och tillställningar du ska på under 2023.

Tips på festklänningar för alla tillfällen:

  • Enfärgade och stilrena klänningar

Hos Arket hittar du den här drömmiga klänning i beige färg. Med ballongärmar och ett naturligt fall ramar den in kroppen på ett elegant och vacker sätt. Tillverkad i vävd viskos. Pris: 990 kronor. Du hittar klänningen här.

Denna lila dröm finns hos Åhléns och är perfekt till många tillfällen. Den passar utmärkt till ett par stövletter och en snygg kappa. Pris: 2 800 kronor. Klicka hem den här.

Arket har ett stort utbud av stilrena klänningar och denna blåa långklänning sydd i viskosväv passar både till dag och kväll. Pris: 1200 kronor. Du hittar den här.

Klänningstips till partypinglan:

  • Partyklänningar

Den här svarta miniklänning från NA-KD är riktigt läcker och passar perfekt att para ihop med en kavaj och ett par klackar. Pris: 729 kronor. Klicka hem klänningen här!

En silvrig klänning som får dig att sticka ut! Hos NA-KD hittar du den här härliga klänningen med öppen rygg och snörning. Pris: 499 kronor. Du hittar den här.

Vinyl är en perfect match för den som vill känna sig riktigt snygg i sin klänning. Den här midiklänningen från NA-KD sitter tight och framhäver alla kroppens vackra kurvor. Pris: 649 kronor. Finns att köpa här.

Stick ut i paljetter:

  • Paljettklänningar

Fånga allas blickar med denna härliga paljettklänning från NA-KD när du ska ut med tjejerna! En luftig blazer-klänning i en härlig guld/gul färg. Pris: 1099 kronor. Klicka hem den här.

Rosa funkar alltid! Den här tubklänning från NA-KD passar perfekt till framtidens festkvällar. Para ihop med en svart kavaj och ett par boots så är du redo! Klicka hem den här.

En maxiklänning med paljetter och öppna detaljer sitter aldrig fel. Kanske blir det din perfekta nyårs-outfit? Pris: 699 kronor. Du hittar den här.

“Den lilla svarta” – alla behöver en!

  • Svarta miniklänningar

Den här miniklänningen från Victoria’s Secret modellen Romee Strijds kollektion för “NA-KD” är perfekt för den som gillar långa ärmar. Snygg öppen rygg med knytning och i återvunnet material. Pris: 499 kronor. Den finns att köpa här.

Öppen rygg och halterneck, en perfekt liten svart klänning i siden från NA-KD. Den här passar perfekt för den som gillar stilrent med snygga detaljer, som kedjan i ryggen. Pris: 499 kronor. Du hittar den här.