Prins Harrys taktik för att få Meghan Markle

Prins Harrys taktik för att få Meghan Markle. - Foto: STELLA Pictures/ddp/Ferrari Press STELLA Pictures/ddp/Planet Photos
Dela på Pinterest
I parets nya Netflix-dokumentär avslöjar Prins Harry hur han lade in första stöten på Meghan Markle genom ett klassiskt move många av oss har gjort!

Sedan Prins Harry och Meghan Markle träffades sommaren 2016 har mycket hänt. Trots stormiga år och många uppståndelser kring deras relation i medier världen över har kärleken mellan paret stått fortsatt stark. Idag har de flyttat till USA, gift sig, har en son vid namn Archie och en dotter vid namn Lilibet. 

En ny dokumentär inifrån Harry och Meghans liv

Under december 2022 släppte paret sin egen Netflix-dokumentär som består av sex delar. I dokumentären ger prinsen och hans fru en inblick i deras liv och varför de valt att avsäga sig sina kungliga skyldigheter. 

Prins Harry berättar mycket om sin mamma, Prinsessan Diana, och om hur han vill skydda sin fru från det hans mamma behövde gå igenom med pressen och paparazzis. 

Meghan Markle planerade sin “single girl summer” 

År 2016, innan paret träffades, var Meghan en av huvudkaraktärerna i tv-serien “Suits” där hon spelade juristen och advokaten Rachel Zane. Serien hade just blivit förnyad med ännu en säsong och innan inspelningen skulle dra igång planerade Meghan en sommar av resande med sina tjejkompisar. 

Hon hade bestämt sig för att vara singel och fri sommaren 2016, hon kallade den planerade semestertiden för sin “single girl summer”. 

Sedan dök Harry upp – på ett något oväntat sätt för att vara en prins.

Meddelandet till vännen: “Måste träffa henne”

I dokumentären berättar Harry att han en dag scrollade genom sitt Instagramflöde och såg en väns inlägg som var en bild på Meghan Markle med ett hund-filter från Snapchat. Han tog tag i saken direkt och skickade iväg ett meddelande till sin vän där han frågade vem hon var och berättade att han var intresserad.

Prins Harry gled in i Meghan Markles DM’s

Efter att Meghan fick reda på att prinsen var intresserad så gled han direkt in i hennes DM’s på Instagram. De bondade över att båda brinner för volontärarbete och träffades för första gången i London i juli 2016.

Första gången de skulle träffas satt Meghan på en restaurang och väntade på Prins Harry i nästan 30 minuter innan han dök upp.

"Jaha, så det är så här han är", berättar Meghan Markle att hon tänkte om prinsen i dokumentären.

Trots förseningen var paret snabbt säkra på att de var menade för varandra och bestämde sig för att ge kärleken en chans.

Från att knappt veta vem Prins Harry var och leva sitt bästa liv under sin “single girl summer” – till att vara ingift i den brittiska kungafamiljen. Det kan vända snabbt!