Tone Sekelius är klar för "Let's dance" 2023

Tone Sekelius är klar för "Let's dance" 2023. - Foto: Fredrik Sandberg /TT och ​Claudio Bresciani/TT
Dela på Pinterest
Det är ett fullspäckat schema för Tone Sekelius. Hon är aktuell i "Paradise" och "Melodifestivalen" 2023. Men nu väntar även ytterligare tv-uppdrag för Tone, nämligen "Let's dance" 2023.

Programledaren, sociala medie-profilen och artisten Tone Sekelius är aktuell som programledare i reality-programmet "Paradise". Under våren väntar nya uppdrag för profilen, hon ska nämligen tävla i "Melodifestivalen" 2023. Tone tävlar i deltävling ett och kommer ställas mot bland annat Eva Rydberg & Ewa Roos och Victor Crone.

Det blir andra gången som Tone deltar i "Melodifestivalen", första gången var 2022 med låten "My Way" som tog henne till en femteplats i finalen. Men det är inte den enda tävlingen som Tove är startklar för. I direktsänd tv avslöjades nämligen en annan tävling som kommer fylla hennes schema under våren 2023.

Tone Sekelius i "Let's dance" 2023

Det var under TV4:s "Bingolotto" som det avslöjades att Tone Sekelius ska tävla i "Let's dance" 2023. Hon blir den andra personen att presenteras till underhållningsprogrammet efter Charlotte Kalla

Vi önskar Tone Sekelius lycka till!