Följarnas stöd efter Julia Franzéns tunga besked med Bingo Rimér

Julia Franzén talar ut om det tunga beskedet med Bingo Rimér. - Foto: Duygu Getiren/TT och Pontus Lundahl/TT.
Dela på Pinterest
Kärleksparet Julia Franzén och Bingo Rimér har gjort varsitt fertilitetstest. När resultatet når paret, är det inte ett positivt sådant. Nu stöttas hon av följarna.

Kärleken mellan influencern och realityprofilen Julia Franzén och fotografen Bingo Rimér tindrar starkare än aldrig förr. Paret syns flitigt tillsammans och Julia ser till synes ut att ha en god relation med Bingos tre barn, Nova, Ringo och Rambo, som Bingo har från två tidigare relationer. Paret har även avslöjat att de är redo för deras nästa steg tillsammans – nämligen gemensamma barn.

Julia och Bingos barnbeskeded

Trots att Julia och Bingo inte försöker skaffa barn än, valde paret att göra varsitt fertilitetstest. För Julias del var det för att se om det var läge för henne att bli gravid och för Bingos del var det en rutinkoll eftersom han över 40 år. 

"Jag har fortfarande kopparspiral så vi försöker inte få barn än men det är ju bra att veta om man "borde sätta igång". Det är ju så många som har svårt att bli gravida men så få som pratar om det", skrev hon på Instagram.

Julia Franzéns dystra besked

Över en månad efter att testen har gjorts, nås Julia av ett dystert besked från kliniken, hon har inte så många ägg. I en video på Instagram talar hon ut om beskedet.

– Jag gjorde det bara för att liksom se, jag trodde inte att det skulle vara något fel. Och först reagerade jag inte men sen efteråt så kom det som en chock. Både jag och Bingo gjorde det bara, inte för "skojs skull", men typ för att kolla upp. Har aldrig haft problem och min mamma har inte haft problem. Men, så säger de att "Bingo är jättebra men Julia, du har inte så mycket ägg", säger hon. 

Följarnas stöd 

Efter att Julia publicerade videon på sociala medier strömmar det in stöttade meddelanden och historier från andra kvinnor som har varit med om liknande händelser, i influencerns kommentarsfält.

"Vad modig du är om delar detta! Det kommer hjälpa många! Du är inte ensam". 

"Jag fick samma besked när jag var 26 år gammal /.../. Blev gravid med tvillingar på första försöket. De är åtta år idag. Vill berätta att et kan gå väldigt bra ändå även fast man får sådana besked".

"Stor kram till dig". 

"Det kommer gå bra, det finns så enormt många bra metoder idag".

Även pojkvännen Bingo Rimér visade sitt stöd till Franzén.

"Älskling. Det gör alltid så fruktansvärt ont att se dig ledsen", skrev han under Instagrambilden.