Städerskans oväntade upptäckt hemma hos Benjamin Ingrosso: "Hon trodde..."

Städerskans oväntade upptäckt hemma hos Benjamin Ingrosso: "Hon trodde..."
När Benjamin Ingrossos städerska var hemma hos honom gjordes en oväntad – och för Benjamin en mycket kostsam – upptäckt... - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Claudio Bresciani/TT
Dela på Pinterest
När Benjamin Ingrosso kom hem till sin lägenhet upptäckte han att hans städerska hade gjort en minst sagt oväntad och kostsam upptäckt.

Benjamin Ingrosso har ofta på sig väl genomtänka outfits – både på scen och utanför strålkastarljuset. Oavsett om han har hjälp av sin stylist eller ej är Benjamins modeintresse ett faktum. Men det kanske inte är alla som har koll på intresset – och kanske framför allt inte att det som ligger i en Acne-påse, det är inte skräp.

Städerskans upptäckt hemma hos Benjamin Ingrosso

När Benjamin Ingrosso nyligen hade kommit hem till sin lägenhet och skulle kolla efter den nya – och dyra – Acne-västen han köpt och lagt i sin påse i hallen gjorde han en upptäckt som inte gjorde honom speciellt nöjd.

Den person som Ingrosso anlitat som städerska ska då nämligen ha kikat i den exklusiva påsen och uppfattat innehållet som något som skulle slängas, det berättar artisten under en nyligen släppt tv-intervju som spelades in med norska NRK under sommaren 2022.  

"Tvungen att köpa en ny"

I klippet visar Benjamin upp de kläder han ska ha på sig på scen under den Oslo-festival han ska spela på, och berättar då att västen han ska bära, den har han fått köpa flera gånger. 

– Den här köpte jag, men sen var jag tvungen att köpa en ny. Jag hade lagt den i påsen från där jag köpte den, från Acne, i hallen. Sen när jag kom hem hade min städerska slängt den för hon trodde att den var sönder. 

– En helt ny acne-tröja, fortsätter Benjamin samtidigt som han håller upp plagget som med, såklart, väldigt genomtänkta och moderiktiga hål i. 

Av Acne Studios väst-priser att döma gick det plagg artisten bar på scenen i Oslo nog på omkring tre till fyra tusen kronor, gånger två...