"Bachelor"-Sebastian och Idas stora sorg – berättar om missfallet

Ida Nordfors berättar och parets tuffa barnbesked. - Foto: Instagram och COPYRIGHT STELLA PICTURES/Jari Kantola.
Dela på Pinterest
Nästan två år efter att Ida Nordfors fick Sebastian Martinssons sista ros i "Bachelor", fick paret reda på att de väntade barn. Nu talar Ida ut om sorgen efter barnbeskedet.

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors fann varandra i "Bachelor" 2021. Paret blev blixtförälskade och det var nog inte många tittare som trodde att kärleken mellan Sebastian och Ida inte skulle hålla efter inspelningen av programmet – tvärtom.

Nästan två år efter deras kärleksäventyr fick Sebastian och Ida reda på att de väntade barn tillsammans. Men förra veckan nåddes de dessvärre av de tragiska beskedet att Ida drabbats av ett missfall.

Ida Nordfors talar ut om det tuffa beskedet

På Instagram delade Ida Nordfors ett öppet och känslosamt inlägg där hon berättade om parets stora sorg.

"Detta året började inte riktigt som jag och Sebastian hade hoppats... I november fick vi reda på att jag var gravid och förra veckan fick vi reda på att jag fått missfall. Det har varit några av de tuffaste dagarna", skriver hon och fortsätter: 

"I och med att min kropp inte förstått att fostret slutat leva, har jag fortsatt vara gravid i flera veckor. Chocken kom som en rak höger. Man vet ju att det kan hända, att det är vanligt, men det gör det inte lättare. Sorgen över all förväntan och all längtan som hunnit byggas upp tog över hela mig. Som barnmorskan sa: Det var ju inte såhär det skulle bli". 

Kommentarsfältet fylldes av kärlek och stöttande meddelanden, bland annat från sambon Sebastian. 

"Jag finns vid din sida älskling, vi tar oss igenom det här tillsammans", skrev han.