Klara "Tanbyklara" Elvgren och Jhon Arboleda avslöjar bebisens kön: "Vi ska få en..."

Klara "Tanbyklara" Elvgren avslöjar bebisens kön: "Det är en..."
Klara "Tanbyklara" Elvgren och Jhon Arboleda avslöjar om de ska bli föräldrar till en flicka eller pojke. - Foto: Skärmdump/Youtube/Klara Elvgren
Dela på Pinterest
Gravida Klara "Tanbyklara" Elvgren släpper en tredje bomb på kort tid, nämligen om hon och Jhon Arboleda ska bli föräldrar till en...

Det var för omkring en månad sen som influencern och programledaren Klara Elvgren, även känd som Tanbyklara, berättade att hon och Jhon Arboleda är tillsammans. Strax därefter droppade paret ännu en bomb: Klara är gravid.

Träffades på inspelningen av FBOY Island

Paret, som träffades först på inspelningen av FBOY Island – som Klara Elvgren är programledare för och Jhon Arboleda deltagare i – och som spelades in under våren 2022, är beräknade att bli föräldrar i juni 2023. 

Nu har de blivande föräldrarna släppt en tredje nyhet, nämligen om de ska få en flicka eller pojke. 

I en video som publicerats på Klara Elvgrens Youtube-kanal berättar paret att de båda tänkt att det är en liten pojke i magen, men att de trots det har haft en liten misstanke om att det såklart skulle kunna vara en flicka. Ovissheten gör att paret blir rejält förvånade när de till slut får reda på vad det är för kön på bebisen. 

"Oh my god, jag skakar. Herregud. Jhon, men älskling!, säger en minst sagt tagen Klara samtidigt som hon kramar om Jhon.

– Den var sjuk alltså, kommenterar Jhon i videon. 

– Vi ska alltså få en liten flicka som kommer i början av juni, säger gravida Klara senare i videon. 

Vi säger än en gång stort grattis till Klara "Tanbyklara" Elvgren och Jhon Arboleda! 

"FBOY-Island" har premiär på Discovery+, Kanal 11 och HBO Max den 19 januari 2023. Du hittar alla deltagare i FBOY Island här.