Så gör du Hailey Biebers virala dryck

Hailey Biebers proteinkaffe har blivit en viralsuccé. - Foto: STELLA Pictures / Splash News och Unsplash.
Dela på Pinterest
Inflytelserika Hailey Bieber har gjort det igen. Den här gången är det en protein-kaffedryck som syns överallt på Tiktok. Vi guidar dig i hur du gör Hailey Biebers proteinkaffe.

Stilsäkra Hailey Bieber är en trendskapare utan dess like. Modellen och Rhode-grundaren har influerat sina följare med allt från beach lockar, till läpprodukter som ger en brunglaserad look och pärlfärgade chrome-naglar. Nu har nästa trend tagit över sociala medier – nämligen "Hailey Bieber coffee". 

Drycken syntes första gången i december på Hailey Biebers egen Youtube-kanal. I serien "What's in my kitchen" visade stjärnan upp hur hon brukar laga sin frukost, som ibland innehåller en så kallad protein-kaffe. 

Så gör du Hailey Biebers virala proteinkaffe

Drycken har blivit en viral succé och kräver varken tid eller ansträngning. Du behöver egentligen bara tre ingredienser och du väljer själv om du vill ha den varm eller kall.

Du behöver: 

  • Proteindryck i valfri smak, exempelvis vanilj eller choklad. 
  • Kaffe
  • Isbitar

Koka kaffe och låt svalna. Blanda kaffe och proteindryck efter önskad mängd, tänk ungefär så mycket proteindryck som du brukar vilja ha mjölk i en kaffelatte. Använder du vaniljdryck avslöjar färgen på drycken hur starkt den kommer smaka. Med chokladdryck är det snäppet svårare, men det är bara att smaka av efter tycke. Färdigt! 

Vi gillar isdrycker lite extra och brukar därför göra den som en islatte genom att addera isbitar som ett sista steg. 

Foto: STELLA Pictures / Splash News.