Det här är Alix Earle och därför har hon lyckats

Tiktok-stjärnan Alix Earle.
Alix Earle slog igenom med sina "get ready with me" på Tiktok. - Foto: STELLA Pictures / Splash News.
Dela på Pinterest
En ny Tiktok-stjärna har tagit plats i flödet. Det är amerikanen Alix Earle som snabbt blivit en populär profil på sociala medier med sina fyra miljoner följare. Här är varför hon har lyckats.

Alix Earle var en helt vanlig tjej som pluggar på universiteten i Miami, USA. Men vem är egentligen Alix Earle och varför är hela Tiktok förtrollade av henne?

Vem är Alix Earle?

Alix Earle är en amerikansk influencer och mediekreatör. Hon har tidigare arbetat som marknadsförings praktikant på familjeföretaget Earle, innan hon sedan började studera på Universitetet i Miami där hon har examen sommaren 2023. 

Hur gammal är Alix Earle?

Alix är född den 16 december 2000, alltså är hon 22 år gammal. 

Därför har hon lyckats på Tiktok

En framgångsfaktor är hennes ikoniska "Get ready with me", som går ut på att hon gör sig redo genom att sminka sig och välja outfit i en kort video. Det har kommit att bli just de videorna som Alix följare associerar henne med. Utöver det, finns det en blandning av videos om skönhet och mode, samt vloggar i hennes flöde. Följarskaran har ökat snabbt och i skrivande stund har hon över fyra miljoner följare på Tiktok. 

Varför Tiktok-användare älskar Alix Earle handlar, enligt dem själva, om att hon är ärlig, går att relatera till och sprider en positiv energi. 

Vem är er favoritkreatör på Tiktok?