Tone Sekelius talar ut om Melodifestivalen: "Stresspåslag"

Tvådelad bild på Tone Sekelius.
Tone Sekelius berättar om de blandade känslorna om "Melodifestivalen". - Foto: Claudio Bresciani/TT och STELLA Pictures/Johan Valkonen.
Dela på Pinterest
Programledaren Tone Sekelius deltar "Melodifestivalen" 2023. Nu berättar hon om sina egentliga känslorna kring tävlingen.

"Melodifestivalen" 2023 vilar runt hörnet och det har snart blivit dags för årets sångfåglar att inta "Melodfestivalen"-scenen. Artisten, influencern och programledaren Tone Sekelius är en av deltagarna i årets musiktävling. Nu berättar Tone att det inte bara är positiva känslor kring sin medverkan. 

Tone Sekelius talar ut om "Melodifestivalen"

Det blir andra året i rad som Tone tävlar i "Melodifestivalen". 2022 ställde hon upp med bidraget "My way" och slutade på en femteplats i finalen. 

"Jag vet vad jag ger mig in på. Jag vet hur dagarna innan ser ut. Jag vet vad jag måste fokusera mer på när det kommer till repetitioner. Jag känner att jag har mer erfarenhet helt enkelt. Sist var allt nytt och ibland blev det lite överväldigande", skriver Tone i en frågestund på Instagram.

Men det är med blandade känslor som hon återvänder till mello-scenen, hon är nämligen det första deltagaren att sjunga sitt bidrag. 

"När jag fick reda på att jag var först ut så fick jag stresspåslag haha, men nu har det lagt sig och jag tycker att det är ganska skönt att bara kunna fokusera på sig själv och köra sitt nummer och sen kunna slappna av lite", skriver hon och fortsätter:

"Sist var jag sist ut i deltävlingen och satt på nålar backstage i typ en timme".

Då börjar "Melodifestivalen" 2023

Den första deltävlingen av "Melodifestivalen" 2023 går av stapeln den 4 april i Göteborg. I det första programmet deltar artisterna Victor Crone, Rejhan, Loulou Lamotte, duon Eva Rydberg och Ewa Roos, duon Elov och Beny, Tone Sekelius och gruppen Jon Henrik Fjällgren, Arc north och Adam Woods