"Love island"-paret har blivit föräldrar: "Kan inte förstå det"

Molly-Mae Hauge och Tommy Fury från "Love island" UK 2019.
Molly-Mae Hauge och Tommy Fury träffades i brittiska "Love island" 2019. - Foto: Doug Peters/EMPICS/Alamy Live News och Instagram.
Dela på Pinterest
Molly-Mae Hauge och Tommy Fury har fått en dotter. På Instagram visar de nyblivna föräldrarna upp bebislyckan.

Influencern Molly-Mae Hauge och boxaren Tommy Fury träffades i den brittiska versionen av realityprogrammet "Love island" 2019. Paret landade en andraplats i programmet och har sedan dess varit ett stadigt kärlekspar. 

Väntade en flicka

I höstas berättade Molly-Mae och Tommy att de väntade tillökning. I en svartvit video på Instagram delade de med sig av den glada nyheten med texten: 

"Jag kan inte vänta på äventyret som vi inte ens har hunnit drömma om". 

Senare under hösten kunde även paret avslöja bebisens kön. I en "gender reveal" visade det sig att att de väntade en liten dotter.

Molly-Mae Hauge och Tommy Fury har blivit föräldrar

Den 23 januari blev Molly-Mae Hauge och Tommy Fury föräldrar till deras första barn. På Instagram visade de upp familjelyckan och skrev dotterns födelsedatum med ett vitt hjärta. 

"23/01/23"

I en händelse på Instagram bekräftar även Molly-Mae att förlossningen ska ha gått bra. 

"Jag kan inte förstå att vi får behålla dig för evigt. Att bli din mamma har varit det bästa som någonsin har hänt mig", skriver hon och fortsätter:

"Tack för att du kom till världen säkert och välsignade med gåvan att vara dina föräldrar. Vi lovar att älska och ta hand om dig villkorslöst för alltid". 

Det heter Molly-Maes dotter

På Instagram berättare Molly-Mae att dottern fått namnet Bambi. 

Stort grattis till Molly-Mae och Tommy!