Efter Carina Bergfeldts känga – Skavlan ger svar på tal

Efter Carina Bergfeldts känga – Skavlan ger svar på tal
Carina Bergfeldt skickar iväg en liten känga till programledarkollegan Fredrik Skavlan. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT, MAJA SUSLIN / TT
Dela på Pinterest
Fredrik Skavlan besöker Carina Bergfeldt och skickar iväg en och annan känga till sin programledarkollega. "Undrar hur den här människan är funtad", skriver Bergfeldt i ett inlägg på Instagram.

I början av 2021 tog Carina Bergfeldt över stafettpinnen efter Fredrik Skavlans 13 år som talkshow-programledare på fredagskvällarna på SVT. 

Idag verkar han bland annat bakom kameran, inte minst i form av mentor till Bianca Ingrosso

Men trots att han tackat för sig och lämnat intervjustolen på SVT har han en god relation med Carina Bergfeldt, och gjorde till och med ett besök på "Bergfeldt"-redaktionen i veckan – något som fångades på film och publicerades på programledarkollegans Instagram. 

"Undrar hur den här människan är funtad"

På videon syns Fredrik Skavlan knappa på en microvågsugn, vilket Bergfeldt tycker är väldigt roligt då det, enligt henne, är första gången han använder sig av en micro.

"Alltså fattar ni, karln är SEXBARNSPAPPA och har aldrig använt en micro", skriver hon i inlägget och påpekar att det är mycket underligt att man som förälder inte använt sig av en microvågsugn.

"Är inte detta bland det konstigaste ni har hört? Jag som micrar mat åt mitt barn typ morgon, middag, kväll och natt undrar ju hur den här människan är funtad", tillägger hon.

Fredrik Skavlan ger svar på tal

Men påståendet om att det skulle vara första gången Skavlan använder en micro är han snabb på att dementera. Under inlägget har Skavlan nämligen kommenterat att han visst har använt sig av en microvågsugn tidigare, men att han valt att inte köpa hem en av den enkla anledningen att maten inte blir så bra.

"Presisering: Det er ikke første gang jeg anvender en mikro, men jeg har valgt å ikke kjøpe en hjemme ettersom jeg liker mat som har samme temperatur tvers igjennom."