Håret, pojkvännen och miljonregnet – här är allt du vill veta om Matilda Djerf

Håret, pojkvännen och miljonregnet – här är allt du vill veta om Matilda Djerf
Här kan du läsa mer om den svenska influencern Matilda Djerfs hemstad, pojkvän Rasmus, hur mycket hon tjänar och hur hon får till sina ikoniska bangs. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjernkvist/SvD/TT
Dela på Pinterest
Matilda Djerf är en av vår tids största influencers. Hennes och pojkvännens klädmärke Djerf Avenue går som tåget och Matildas alla looks blir ikoniska. Här kan du läsa mer om influencern och entreprenören Matilda Djerf.

Med sina 3 miljoner följare på Instagram är Matilda Djerf idag en av vår tids största influencers som inte bara är känd i Sverige, utan över hela världen. Med sitt klädmärke Djerf Avenue skapar hon trend efter trend och med sin nästintill ikoniska frisyr och den godhet som genomsyrar hennes flöde gör hon internets alla användare knäsvaga. Här kan du läsa mer om den svenska influencern och entreprenören Matilda Djerf.

Matilda Djerfs pojkvän Rasmus

Om du följer Matilda Djerf på sociala medier kan det inte ha undgått dig att det då och då skymtar förbi en man vid namn Rasmus Johansson. Matilda och Rasmus träffades under gymnasiet i deras gemensamma hemstad Borås, något de berättar i en "Q&A"-video på Matildas Youtube-kanal. 

Idag bor de tillsammans och jobbar ihop då de driver klädvarumärket Djerf Avenue tillsammans.

Paret har även hunden Rufus tillsammans.

Matilda Djerf: Ålder

Hur gammal är Matilda Djerf? Det är en fråga som många ställer sig, kanske med tanke på hur mycket hon faktiskt redan hunnit med i sin karriär. Det sanna svaret är att Matilda Djerf är född i april 1997, vilket gör att hon fyller 26 år 2023.

Matilda Djerfs ikoniska bangs och "butterfly cut"-hår

Matilda Djerfs frisyr, eller närmare bestämt hennes lugg, har blivit nästintill ikonisk för en hel generation. Volymen i hennes hår och hennes perfekta, fluffiga "bangs" är idag något mycket eftertraktat och har blivit en trendig frisyr som många vill ta efter.

Hårtips: Så klipper du Matilda Djerfs lugg

Är du sugen på att skaffa dig en likadan frisyr som Matilda Djerf? Spana in influencerns video där hennes egna frisör visar och berättar exakt hur hon gör för att få till den ikoniska looken.

Vad heter Matilda Djerf på Instagram, Tiktok och Youtube?

På Instagram, Tiktok och på Youtube hittar du Matilda under namnet: @matildadjerf.

Var bor Matilda Djerf idag och vilken svensk stad är hennes hemstad?

Idag bor Matilda Djerf tillsammans med sin sambo Rasmus Johansson och deras hund Rufus på Kungsholmen i Stockholm. Matilda är uppvuxen i Borås. 

Klädmärket Djerf Avenue 

2019 startade Matilda Djerf och Rasmus Johansson klädvarumärket Djerf Avenue. 

Företaget startades i Sverige, men faktum är att de flesta Djerf Avenue-kläderna säljs till personer i USA. Kläderna tillverkas i Portugal. 

Matilda Djerf: Så mycket pengar tjänar hon

Under 2021 hade MatildaDjerf Design AB en omsättning på över 81 miljoner kronor och tillgångar på över 40 miljoner. 2021 hade MatildaDjerf AB tillgångar på uppemot 30 miljoner kronor. Samma år hade Matilda Djerf en inkomst på över 1,2 miljoner kronor. 

Läs även:

Inspirers av stilikonen Matilda Djerf – sno stilen

Inspireras av årets it-girl Sofia Richie – sno stilen

Inspireras av Bianca Ingrosso – sno stilen