Vanessa Hudgens har förlovat sig med baseboll-stjärnan

Vanessa Hudgens har förlovat sig.
"High school musical"-skådespelaren Vanessa Hudgens har förlovat sig med baseball-stjärnan Cole Tucker. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice och splash / SplashNews.com / STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Efter nioåriga relationen med Austin Butler fann Vanessa Hudgens kärleken i baseboll-spelaren Cole Tucker. På Instagram visar hon nu upp förlovningslyckan.

Skådespelaren Vanessa Hudgens slog igenom som 18-åring i rollen som Gabriella Montez i "High school musical"-filmerna. I de populära tonårsfilmerna dejtade hon Troy Bolton, som spelades av Zac Efron. Vanessa och Zac blev ett par även i verkligheten och dejtade mellan 2005 och 2010 innan de senare valde att gå skilda vägar. 

Läs mer: Disney-stjärnorna nu och då – känner du igen dem?

Vanessa Hudgens och Austin Butler

Vanessa började dejta skådespelaren Austin Butler 2011. Paret associerades länge som ett "drömpar", eller "relationsship goals", av hängivna följare. Vanessa och Austin var ett par i nio år innan de gjorde slut 2020. 

Austin Butler är numera tillsammans med modellen Kaia Gerber

Cole Tucker och Vanessa Hudgens har förlovat sig

Efter uppbrottet med Austin Butler, fann Hudgens kärleken i den kända baseboll-stjärnan Cole Tucker. Han spelar i "Colorado rockies". Paret träffades 2021 och den 10 februari avslöjade Vanessa att paret har förlovat sig. I en bild på Instagram delade hon med sig av förlovningslyckan med texten: 

"JA. Vi kunde inte ha varit lyckligare".

Stor grattis Vanessa och Cole till förlovningen!