SVT:s besked om "Exit" säsong 1 och 2 – efter nyheten om tredje säsongen

Pål Sverre Hage, Tobias Santelmann, Jon Øigarden och Simon J. Berger från "Exit".
Pål Sverre Hage, Tobias Santelmann, Jon Øigarden och Simon J. Berger spelar huvudrollerna i "Exit". - Foto: Vidar Ruud/NTB.
Dela på Pinterest
Succéserien "Exit" är snart tillbaka med en tredje säsong. Men en fråga kvarstår – var kan man se säsong 1 och 2 av serien? Nu kommer SVT med ett glädjande besked till tittarna.

I början på februari kom SVT med det glädjande beskedet att det kommer en tredje säsong av norska dramaserien "Exit". Kanalen delade nyheten på sin Instagram med texten: 

"Äntligen! Tredje säsongen av Exit kommer i april".

Då släpps "Exit" säsong 3

Det tredje säsongen kommer handla om kryptovaluta där samtliga fyra huvudkaraktärer återvänder. Säsong 3 har premiär den 2 mars på NRK i Norge och enligt SVT kommer "Exit" till Sverige i slutet av april.

– Det är lätt att få tillgång till svarta pengar genom kryptovaluta, något som passar bra in i vår handling, sa Peter Testmann-Koch, producent på produktionsbolaget Fremantle. 

Läs mer: Exit säsong 3 – här är allt vi vet

Där kan du se "Exit" säsong 1 och 2

När beskedet om den nya säsongen nådde tittarna, möttes SVT av positiv respons. Men en fråga kvarstod – var kan kan man se "Exit" säsong 1 och 2? 

Befinner du dig i Norge kan du se säsong 1 och 2 på NRK tv. I Sverige kan du däremot inte se serien än, men när Modette når SVT kommer det med ett glädjande besked. 

"Detaljerna är inte spikade än men vi hoppas kunna visa de två tidigare säsongerna igen. Detta blir inför premiären för säsong 3 i slutet av april", skrev SVT i ett mail till Modette. 

Nyfiken på den nya säsongen av "Exit"? Skådespelaren Simon J. Berger publicerade trailern på sin Instagram.