Gift vid första ögonkastet-profilen har hittat kärleken i influencern och småbarnsmamman

Gift vid första ögonkastet-profilen har hittat kärleken i influencern och småbarnsmamman Stina
Gift vid första ögonkastet-profilen har hittat kärleken! Läs mer här. - Foto: Pressbilder. Foto: Janne Danielsson/SVT
Dela på Pinterest
"Gift vid första ögonkastet" 2022 var en säsong som tog många tittare med storm. Det var mycket känslor, en del matchniningar som kanske inte var helt hundra, men också en hel del kärlek – kärlek som tyvärr inte höll i längden. Men nu har en av "Gift vid första ögonkastet"-profilerna hittat kärleken, igen!

Fjolårets upplaga av "Gift vid första ögonkastet" 2022 innehöll allt från kärlek, dramatik och en hel del missmatchningar. 

Jonas Lundmark och Louise Gustafsson gick skilda vägar

I finalavsnittet var det bara ett par som berättade att de valde att fortsätta sitt äktenskap efter inspelningen av "Gift vid första ögonkastet": Jonas Lundmark och Louise Gustafsson. Men i avsnittet där tittarna får reda på vad som hände sen, en längre tid efter att inspelningen avslutats, berättade Jonas och Louise att de valt att gå skilda vägar. 

Gift vid första ögonkastet-Jonas nya kärlek

Trots att ett uppbrott aldrig är lätt verkar båda parter tuffa på med sina liv idag – och Jonas Lundmark, han verkar ha hittat kärleken igen. 

Lundmark har tillsynes blivit tillsammans med Stina Force, en kvinna som är lite av en mikroinfluencer på sociala medier. Dessutom är hon mamma till sonen Maddox. 

"Gift vid första ögonkastet"-profilen dyker upp på ett flertal ställen i Stina Force Instagram-flöde. 

Urhärligt med kärlek!