"Love island"-deltagaren tvingas till akut operation

Pressbild "Love island Sverige" 2023.
En av tjejerna i "Love island Sverige" tvingas till operation på Dominikanska Republiken. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
"Love island Sverige"-deltagaren Isabelle Oskarsson fördes till sjukhuset mitt under inspelningarna av programmet. Nu meddelar deltagaren att hon även behövts opereras akut.

Turturduvorna Ikenna "Ike" Abika och Isabelle "Bella" Oskarsson hittade varandra tidigt i "Love island Sverige" och har sedan dess varit oskiljaktiga. Men under förra veckan började Isabelle må dåligt och skickades ensam till sjukhuset. 

"Love island"-Isabelle tvingas till operation

I veckan fick paret återigen möjlighet att prata med varandra via videosamtal sedan Isabelle åkte till sjukhuset. Under samtalet visar det sig att hon kommer att opereras akut samma dag och att de kommer dröja några dagar innan paret kommer träffas. 

– Det är skittråkigt att hon måste gå igenom den här operationen, så det var väldigt känsligt. Jag lider verkligen med henne och jag önskar att kunde vara där och krama henne och pussa henne på pannan och visa henne extra mycket kärlek, säger Ikenna i programmet. 

Vad är en titthålsoperation?

När man använder en titthålsteknik undersöker eller opererar man organ i magen och i underlivet utan att öppna upp magen. Istället använder man sig utav små hål. 

Titthålsteknik används till exempel mot gallsten, blindtarmsinflammation och endometrios. 

Källa: 1177.se