Annica Englund och Elias Lindholm har blivit föräldrar – det heter sonen

Elias Lindholm och Annica Englund.
Elias Lindholm och Annica Englund har välkomnat sitt första barn. - Foto: AP Photo/Gerry Broome och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Annica Englund och kärleken Elias Lindholm har fått en son. På Instagram visar de upp bebislyckan och avslöjar den nyfödda sonens namn.

Influencern Annica Englund och NHL-hockeyspelaren Elias Lindholm blev sambos 2019. Paret bor tillsammans i Calgary, Kanada. 

– Jag tror inte att man kan beskriva hur man känner sig och vad som hände. Nen vi är glada och alla mår bra, det är det viktigaste, sa Elias Lindholm på laget Calgary Flames kanaler

Gravidkampen

Annica har tidigare varit öppen med parets gravidkamp. Både på Instagram och i tv-serien "Playmakers", har hon delat med sig av den ofrivilliga barnlösheten och ivf-resan. I november 2022 kom den glädjande nyheten att hon var gravid och de väntade sitt första barn. 

 "Efter alla dessa år, tusentals tårar, förluster och smärta... Det är äntligen vår tur", skrev Annica Englund på sin Instagram.

Det heter sonen

Under lördagen den 18 februari välkomnade Annica Englund och Elias Lindholm sitt första barn. På Instagram visar de upp den efterlängtade sonen som fått namnet Levi. 

"Någon bestämde sig för att överraska oss tidigare än vi förväntade oss", skrev Annica på sin Instagram. Även Elias valde att dela den glada nyheten på sina sociala medier, där sonens namn avslöjades. 

Stort grattis önskar vi Annica och Elias!