Här är 7 saker du vill veta om Bäst i test-aktuella Linnea Wikblad

Linnea Wikblad: Ålder, jobb, partner
Här kan du läsa mer om radioprataren Linnea Wikblad. - Foto: Oliver Martin Henriquez /Baluba
Dela på Pinterest
Linnea Wikblad är en av deltagarna i "Bäst i test" 2023. Här kan du läsa mer om Wikblads jobb, ålder, om hon har barn, om hon har en partner och vad hon heter på Instagram. Det och lite till hittar du här!

Linnea Wikblad är en av deltagarna i årets säsong av "Bäst i test". Men hur gammal är hon, vad jobbar hon med och hur ser det ut på partnerfronten? Här har vi listat en rad olika saker om Linnea Wikblad. 

Var bor Linnea Wikblad och hur gammal är hon? 

Linnea Wikblad bor i centrala Stockholm. Hon är 36 år gammal, men är född den 24 februari 1986 så hon närmar sig 37.

Vad jobbar Linnea Wikblad med? 

Kanske har du hört hennes röst i radion om mornarna. Hon är nämligen en del av "Morgonpasset" i P3 där hon idag huserar måndag till onsdag tillsammans med David Druid. När Linnea Wikblad inte är på plats i studion brukar radiokollegan Margret Atladottir ta över rodret. 

Linnea Wikblad på Instagram

När Linnea Wikblad inte hörs i "Morgonpasset" kan man följa henne på Instagram där hon är aktiv på kontot "Killmaterskan". Där lagar hon god mat och svarar – ofta ironiskt – på frågor från sina följare.

Hon har även ett privat konto med namn "Linneawikblad".


Har Linnea Wikblad en partner?

Linnea Wikblad hade en pojkvän, Kalle, i många år. Han har nämnts flera gånger i "Morgonpasset" och Linnea har bland annat delat med sig av händelser i deras vardag och berättat att han är blind. Hon har även skrivit en del om det på sin Twitter, där hon kort och gott heter "linneawikblad". 

Nyligen berättade Linnea Wikblad att hon separerat med sin Kalle. Bäst i test-aktuella Linnea är alltså numera singel.

Har Linnea Wikblad barn?

I dagsläget har Linnea Wikblad inga barn.  

Linnea Wikblad – en av deltagarna i "Bäst i test" 2023

Under våren 2023 syns radioprataren Linnea Wikblad i SVT på bästa sändningstid. Hon är nämligen en av deltagarna i "Bäst i test" tillsammans med Nikki Amini, Marko "Markoolio" Lehtosalo och Henrik Nyblom