Känslosamma "Friends"-återföreningen: "Nervös att träffa henne"

Det var ett kärt återseende mellan Courteney Cox, Lisa Kudrow och Jennifer Aniston när Cox fick en egen stjärna på Hollywood Walk of fame. - Foto: LANDMARK MEDIA/Alamy och AP Photo/Damian Dovarganes.
Dela på Pinterest
Courteney Cox, Lisa Kudrow och Jennifer Aniston – en ikonisk trio. I slutet på februari 2023 återförenades "Vänner"-skådespelarna, där Kudrow och Aniston höll ett känslofullt tal tillägnad Cox.

Alla "Vänner"-fans dröm. Tio säsonger och nästan 20 år senare hedrades Courteney Cox av "Vänner"-kollegorna Lisa Kudrow och Jennifer Aniston. På ceremonin av Courteneys "Hollywood Walk of Fame"-stjärna, höll Lisa och Jennifer ett kärleksfullt och humoristiskt tal som inte lämnade någon oberörd. 

Courteney Cox fick stjärna på "Hollywood Walk of Fame"

Efter en lång karriär med flera succé-roller i både film och tv-serier var det äntligen Courteney Cox tur att få en hedersam stjärna på "Hollywood Walk of Fame". Den 27 februari hyllades hon genom en ceremoni i Los Angeles, där "Vänner"-kollegorna och nära vännerna Jennifer Aniston och Lisa Kudrow fanns på plats för att visa sitt stör till Cox. 

– Att vara vän till Courteney är att vara familj med Courteney. Hon är ansvarig för allt det, redan från början var hon inkluderande, varm och kärleksfull, säger Aniston på ceremonin och fortsätter: 

– Jag var väldigt nervös för att träffa henne eftersom jag var ett stort fan.

Tillsammans på scen fanns Lisa Kudrow som fyllde i Anistons tal. 

– Det gjorde oss verkligen till ett av de närmaste, mest kärleksfulla och stöttande skådespelarna i, jag skulle säga tv:s historia, sa hon enligt tidningen.