Efter beskedet – Sanna Guidettis steriliserings-hint till John

Efter beskedet – Sanna Guidettis sterilisering-hint till Johna
Sanna Guidetti berättar att hon haft mens i 16 dagar till följd av sin hormonspiral och kommer därför med ett förslag till John Guidetti. - Foto: Stella Pictures/Magnus Liljegren, Skärmdump/Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
En följare kommer med ett besked som får Sanna Guidetti att komma med ett förslag till John Guidetti.

Sanna Guidetti avslöjar framtidsplanen

Nyligen avslöjade Sanna Guidetti att hon har en ny framtidsplan, närmare bestämt att hon går i tankarna att starta podd. Pilotavsnittet för podcasten ska nyligen ha spelats in, och hon ska ha gett sig in i projektet tillsammans med sin vän Rosanna Charles, som precis som Sanna haft podcast tidigare.

Du kan läsa mer om Sanna Guidettis nya poddplaner här.

Berättar om blödningen

Nu verkar Sanna Guidetti ha nya saker i görningen. Men planerna gäller inte henne själv, utan hennes make och pappan till hennes två barn, John Guidetti

Under måndagen hade Sanna Guidetti nämligen en frågestund på sin Instagram där hon inledde med att berätta att hon haft mens i 16 dagar. Detta till följd av sin nyligen insatta hormonspiral. 

"Jag har haft mens i över 16 dagar. Köpte precis järn så jag ska kunna känna mig som en levande människa. (Är troligen pga hormonspiralen jag satte in)"

Foto: Skärmdump/Instagram/@sannaguidetti


Sannas hint till John Guidetti

I samband med informationen om sin egen menstruation efterfrågar hon "något ointressant" från sina följare. Bland svaren syns följare som uttrycker att flygplansmat inte är speciellt gott och att alla butiker är stängda på söndagar i Tyskland. Men det dyker även upp en följare som kommer med ett besked på ämnet mens:

"Jag blödde i 4 mån... men det är normalt!", skriver följaren som kontring på Sannas 16-dagarsrace. 

Som svar på följarens besked kommer Sanna Guidetti med en idé, närmare bestämt ett förslag på ett ingrepp för John Guidetti att ta sig an. 

"Knipsa?", skriver hon till bilden och taggar sin make. 

Det Sanna Guidetti mycket troligt syftar på är att för att hon ska slippa ha spiral – och då kanske även undvika att menstruera i flera månader – kan ett alternativ vara att John istället "knipsar" pungen, det vill säga steriliserar sig. 

Foto: Skärmdump/Instagram/@sannaguidetti