Allt om Kelly Gale: Ålder, Victoria's secret, "Plane" och relationen till Joel Kinnaman

Kelly Gale och Joel Kinnaman.
Kelly - Foto: Evan Agostini/Invision/AP och STELLA Pictures / Splash News.
Dela på Pinterest
Kelly Gale har slagit igenom stort i modellindustrin som nyligen gjorde sin första filmroll i "Plane". Till vardags är hon förlovad med svenska skådespelaren Joel Kinnaman. Vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om supermodellen Kelly Gale.

Kelly Gale är en världskänd supermodell från Sverige. Modellkarriären började tidigt och redan 2013 var hon med på underklädesmärket Victoria's Secret storslagna "Victoria's Secret Fashion Show". 2023 gjorde hon sin debut på filmduken tillsammans med skådespelarveteranen Gerard Butler. 

Hur gammal är Kelly Gale?

Kelly Gale är född den 14 maj 1995, i skrivande stund är hon 27 år gammal. 

Kelly Gale: föräldrar, familj och urprung

Modellens mamma Gita kommer ursprungligen från Poona, Indien och pappa Jeffrey Gale kommer från Tatura, Australien. Kelly och syskonen Jamie och Sam Gale är uppvuxna i Göteborg. 

Gales modellkarriär för Victoria's secret

Kelly gjorde debut på "Victoria's Secret Fashion Show" 2013 som artonåring. Därefter har hon fortsatt jobba för underklädeskedjan och var med på den omtalade modeshowen 2014, 2016 och 2018. 

Joel Kinnaman och Kelly Gale

Den svenska skådespelaren Joel Kinnaman och Kelly Gale fann kärleken i varandra hösten 2019. Paret förlovade sig under en romantisk resa på Hawaii. Joel gick ner på ett knä – och Kelly sa ja. Men det var inte ett rungande och självklart "ja". Hon har tidigare berättat för Vouge Scandinavia att hon förvarnat Joel om att hon egentligen inte var redo för att gifta sig. 

– Jag sa ja men jag var ganska arg. Det skulle ha varit ganska obekvämt om jag hade sagt nej, berättade Kelly om frieriet.  

Men det slutade lyckligt och efter förlovningen publicerade Kelly Gale en bild på paret med texten: "Din för evigt".

Joel Kinnaman var tidigare gift med Cleo Kinnaman, paret valde att gå skilda vägar 2019.

Kelly Gale: Instagram

På Instagram hittar du Kelly Gale under användarnamnet @kellygale, där lägger modellen upp livsstilsbilder.

Kelly Gale och Gerard Butler i Plane

Filmen "Plane" är Kelly Gales första stora filmroll. En actionthriller tillsammmans med bland annat Gerard Butler, Mike Colter och Lilly Krug. Filmen hade premiär i januari 2023.