Ellinor Bjurström berättar om otäcka inbrottet: "Hade mina barn"

Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson.
Ellinor Bjurström utsattes för inbrott när hon var ensam hemma med barnen. - Foto: STELLA PICTURES och STELLA Pictures/Sigge Klemetz.
Dela på Pinterest
Ellinor Bjurström utsattes för ett inbrott när hon var hemma själv med barnen. På Instagram berättar hon om obehagliga händelsen.

Influencern och modellen Ellinor Bjurström blev ett ansikte för svenska folket när hon medverkade i svenska versionen av "Top model" 2014. I tävlingen slutade hon på en annan plats. Några år senare gjorde Ellinor comeback i tv-rutan, men då i serien "Unga mammor" tillsammans med sambon Jimmy Olsson

Barnen Aaron och Novali

Ellinor och youtube-profilen Jimmy Olsson från Rackartygarna blev ett par 2016. I dagsläget bor paret tillsammans i deras egendesignade hus utanför Stockholm. Paret fick sitt första barn, sonen Aaron 2018 och dottern Novali 2021. 

Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson utsatta för inbrott

Under en morgon när Ellinor Bjurström var hemma själv med parets två barn, som hon upptäckte att en okänd bil med en man stod vid familjens tomt. Ellinor upptäckte senare att ytterligare en man står på utanför huset och hon insåg att ett det var ett pågående inbrott som ägde rum. 

"Jag ser en stor man som står på vår tomt och börjar plocka på sig saker. Hans kompanjon i bilen såg mig och började skrika något som jag inte förstod (ett annat språk) och stämningen blev hotfull. Jag hade mina barn inne och fick en riktig chock. Sprang in och ringde polisen", skriver hon och fortsätter: 

"De fick med sig lite saker från vår tomt, men det viktiga är att jag och barnen mår bra".

Foto: Instagram.