Student 2023: Hitta den perfekta klänningen

Studentklänningar 2023
Studentklänningar 2023. - Foto: bubbleroom.se
Dela på Pinterest
Om du inte har hittat rätt outfit än så får du här tio tips på klänningar till årets studentfirande!

Artikeln innehåller köplänkar.

Juni månad är inte långt bort och det är hög tid att börja planera inför kommande student- och examensfiranden. Ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja, men din outfit är alltid en bra start.

Här hittar du tio klänningar som är perfekta att bära på din studentdag!

Tips på studentklänningar 2023

En simpel och vacker klänning som du lätt kan återvända på varma sommardagar. Den kostar 899 kronor och du hittar den här!

Denna klänning ger en elegant look med snygga ballongärmar och en tight passform runt höfterna. Den kostar 699 kronor och du kan köpa den här!

Är du mer utav en kjol-människa? Då passar detta vita set för 899 kronor perfekt! Men vackra detaljer och ett skönt tyg passar det perfekt till studenten. Du kan köpa setet här.

Vill du stå ut lite extra på din stora dag så är denna klänning något för dig. En lyxig design från Ida Sjöstedt för 4 599 kronor kommer garanterat göra din dag minnesvärd. Klicka hem den här!

Tycker du om Maja Nilson Lindelöf och hennes klädmärke "Lis Bonne Atelier" så är denna pärla något för dig. Passformen påminner om en av Majas klänningar, men till ett billigare pris för 1299 kronor. Köp den här!

Ännu en vacker skapelse från Ida Sjöstedt som passar perfekt till studenten. Den kostar 3 799 kronor och du hittar den här.

Denna klänning drar in midjan och ger en snyggare look med urskärning vid brösten, samtidigt som den fortfarande funkar perfekt att bära på studenten. Den finns att köpa för 699 kronor. Klicka hem den här!

Denna dröm till klänning påminner om Petra Tungårdens märke Adoore och är en perfekt klänning till såväl studenten som resten av sommaren. Klänningen kostar 899 kronor och du hittar den här!

Vill du gå emot normen och bära färg på din student? Då passar det perfekt med denna maxiklänning i en vacker rosa färg. Den kostar 1 199 kronor och finns att köpa här.

Ännu en klänning med färginslag och vad passare inte bättre än blommor i juni? Denna vackra tvådelade klänning för 1 299 kronor hittar du här!

Läs mer: 

Vita klänningar till studenten