Därför fick Parisa Amiri inte komma in på Oscarsgalan

Parisa Amiri kommenterade Oscarsgalan från hotellrummet i Los Angeles.
Parisa Amiri kommenterade Oscarsgalan från hotellrummet i Los Angeles och Pär Lernström från en studio i Stockholm tillsammans med Daniel Paris. Arkivbilder. - Foto: Anders Wiklund/TT och Christine Olsson/TT.
Dela på Pinterest
Prestigefyllda Oscarsgalan har gått av stapeln och på plats fanns Parisa Amiri för att rapportera direkt från galan. Men hon fick snopet nog inte komma in – här är anledningen.

TV4:s programledare Parisa Amiri hade rest hela vägen från Sverige till Los Angeles för att bevaka Oscarsgalan men fick aldrig göra entré. Det snabb-covid-test som hon gjorde innan visade positivt och Parisa Amiri blev tvungen att kommentera galan från hotellrummet i stället för på plats.

– Man förbereder sig ett helt år för Oscarsgalan och så har de en ny grej – ett sådant där billigt snabbtest för covid som visar positivt för mig. När jag då gör ett ett riktigt PCR-test med sköterska och labb så visar det negativt, men jag får ändå inte komma in, förklarade hon i TV4.

– Jag tänker inte vara öppen med hur besviken jag är, jag tänker inte ge dem det, fortsatte hon, i galaklänning och allt.

[instagram:Cpfkny1tpUp