Idol-Nike Sellmar avslöjar barnplanerna: "Är ändå 28 snart"

Nike Sellmar vann "Idol" 2023. Nu avslöjar hon sina framtidsplaner, och berättar om relationen med Albin Tingwall, som kom på andra plats i tävlingen. - Foto: STELLA Pictures/Tommy Holl, STELLA Pictures/Göran Granlund
Dela på Pinterest
Nike Sellmar vann Idol 2023, men också Albin Tingwalls hjärta. Nu avslöjar Nike sina framtidsplaner – och kommer med ett barnbesked.

Efter att Nike Sellmar vann fjolårets "Idol" avslöjades det att hon och tävlingens tvåa, Albin Tingwall, blivit tillsammans. Sedan dess har paret synts en hel del ihop på sociala medier, men hur ser relationsstatusen ut idag?

Är Nike Sellmar och Albin Tingwall fortfarande ihop? 

När Nike Sellmar gästar podcasten "Always Hungry" som drivs av Sveriges mästerkock-profilen Sofia Henriksson, berättar Idol-vinnaren att hon och Albin blev tillsammans efter att tävlingen tagit slut, men att de fattade tycke för varandra under finalveckan. På frågan om Albin och Nike fortfarande är tillsammans idag, svarar Nike själv:

– Ja, vi är ihop. Det är vi. 

Nike Sellmars framtidsbesked: "Barn"

I avsnittet får hon även frågan var hon ser sig själv om tio år, och ger då både karriär- och familjeinriktade framtidsbesked:

– Då kanske jag har släppt tre album och fler singlar, såklart. Kanske någon mer EP, säger hon och tillägger:

– Jag kanske har barn, kanske kan turnera även fast jag har barn. Tio år är ändå ganska länge, och jag är ändå 28 snart. Så jag ser ändå att om tio år, då har jag familj.