Oliver Ingrossos luncherbjudande skapar starka reaktioner: "Vad händer?"

Oliver Ingrossos restaurang Olli har skapat en ny version av en köttbulletallrik. - Foto: Foto: Stellapictures, Skärmavbild/Instagram.
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso driver sedan en tid tillbaka restaurangen Olli, som i veckan presenterade köttbullar med mos i ny tappning.

Under måndagen publicerade dj:n och krögaren Oliver Ingrossos restaurang Olli flera klipp på när de skapade en hamburgare i ny tappning. Mellan två bröd placerades nämligen köttbullar, potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon, gräddsås och brynt smör. En köttbulletallrik på bröd, helt enkelt.

Foto: Skärmdump/Instagram/@olliristorante

Oliver Ingrosso gör köttbullemacka med mos och gräddsås

Och mackan, den ser minst sagt maffig ut. Men det fluffiga hamburgerbrödet, potatismoset, högen med köttbullar och gräddsåsen på toppen ser inte ut att skrämma Ingrossos följare. 

Oliver Ingrossos menytillskott väcker reaktioner

I kommentarsfältet strömmar det in kommentarer från personer som verkar sugna på den kanske lite ovanliga smörgåskombinationen, däribland delar av familjen Wahlgren-Ingrosso.

Det finns också de som undrar vad som har skett, om Oliver Ingrosso bytt från sin Italien-inspirerade meny till en svensk:

Oavsett vad så är det minst sagt en nyskapande och ovanlig kreation.