Alexander Skarsgård avslöjar barnets kön: "Vi har en..."

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny.
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har fått sitt första gemensamma barn. - Foto: lev radin/Alamy och Terje Bendiksby/NTB.
Dela på Pinterest
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har blivit föräldrar. I en intervju med Aftonbladet avslöjar han detaljer om småbarnslivet med Tuva och könet på bebisen.

Under flera år har det florerat ett kärleksrykte kring skådespelarna Alexander Skarsgård och Tuva Novotny. När Skarsgård fick frågan av Aftonbladet 2022, ville han inte prata om det. 

– Nej, men jag försöker koncentrera på att snacka om det professionella och hålla det privata privat.

Enligt Ann Söderlund har paret i fråga inte varit hemlighetsfulla med sin relation. Det berättade hon i sin podcast Inte din morsa

– Jag pratade med Tuva om det där och hon sa "Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt", sa hon då i podcasten.

Senare samma år syntes Novotny höggravid på Elle-galan.

Alexander och Tuva har blivit föräldrar – bekräftar bebislyckan

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har sedan dess setts promenera på New Yorks gator med en bebis.  Däremot har ingen av dem bekräftat något nytillskott. Det var inte förens på premiären av den fjärde säsongen av tv-serien av Succession som Skarsgård berättade om bebislyckan. 

– Tack så mycket, sa han till Entertainment Tonight när han gratulerades till faderskapet. 

Alexander passade även på att skicka en passning till sin pappa Stellan Skarsgård. 

– Jag vill överträffa min pappa och eftersom han har åtta så borde jag väl sätta fart, sa Alexander Skarsgård.

Läs mer: Alexander Skarsgård bekräftar bebislyckan med Tuva Novotny

Avslöjar könet på Skarsgård-Novotny-bebisen

Den nyblivna pappan har nu även avslöjat bebisens kön. I en intervju med Aftonbladet talar Skarsgård ut om familjelivet tillsammans med Novotny. 

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra, även om det är ganska ovant, säger skådespelaren till tidningen. 

Tuva Novotny har även en dotter född 2007 från en tidigare relation.