Bebislycka: Bianca Kronlöf har fått sitt andra barn

Bianca Kronlöf.
Bianca Kronlöf har fått sitta andra barn. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och Christine Olsson/TT.
Dela på Pinterest
Bianca Kronlöf har blivit mamma för andra gången. På Instagram berättar hon om bebislyckan och förlossningen.

Det var på Mama-galan i november 2022 som komikern, författaren och skådespelaren Bianca Kronlöf dök upp på röda mattan med gravidmage. 

"Nu ser man ju inte det på den här bilden men RYGGEN är extremt snygg i den här klänningen... JAG FÖRSTÅR NTE varför alla ville ha en bild från sidan?", skämtade hon senare på sin Instagram. 

Tillsammans med kärleken Petter Oest har hon ett barn sedan tidigare, född 2020. 

Fått sitt andra barn

I slutet på mars 2023 kom familjens tredje medlem till världen. På Instagram berättar hon den glada nyheten under en jämförelsebild på magen efter förlossningen. 

"Med tanke på att min första förlossning var 2,5 dygn så är ju tolv timmar INGENTING ju. Just nu är jag mest sjukt fascinerad av kroppen och oändligt tacksam för sjukvården. HEJJA KROPPEN (Och psyket!)", skriver hon och fortsätter: 

"Ps, jag mår bra och är as glad, glömde skriva det först, vad gulliga alla är som frågade". 

Bianca Kronlöf om förlossningsskräcken

De som följt Bianca Kronlöf ett tag vet om att hon publicerade en liknande bild nio månader efter förlossningen av sitt första barn.

"Precis innan och precis efter det fetaste jag gjort i hela mitt liv! Nu är det nio månade sen", skriver hon och fortsätter: 

"Till alla er som är rädda för att föda som jag var vill jag bara säga: det går! Och: hjälpen på MVC för förlossningsskräck var så bra! Om du längtar efter barn, låt inte den oron ta över!". 

Stort grattis önskar vi Bianca Kronlöf med familj!