Jennifer Aniston: IVF, partner, mamma och pappa

Jennifer Aniston: IVF, partner, mamma och pappa
Jennifer Aniston gästar Bianca Ingrossos talkshow söndagen den 26 mars. - Foto: Lewis Joly/AP/TT, Willy Sanjuan/AP/TT
Dela på Pinterest
Jennifer Aniston är skådespelerskan som tog hela världen med storm när hon medverkade som Rachel Green i tv-serien Vänner. Under våren 2023 gästar hon Bianca Ingrossos talkshow Bianca tillsammans med skådiskollegan Adam Sandler. Här kan du läsa mer om Jennifer Aniston!

Jennifer Aniston är en av Hollywoods mest kända skådespelare och har varit en favorit bland fansen sedan hennes genombrott i TV-serien Vänner på 90-talet. Rachel Green från Vänner är idag lite av en ikonisk karaktär, inte minst till följd av de frisyrer och kläder hon bar.

Jennifer Aniston tv-serier och filmer

Sedan sitt genombrott i tv-serien Vänner, som sändes mellan 1994-2004, har hon medverkat i flera produktioner. Bland annat Marley & Me, The Break-Up, Horrible Bosses och The Morning Show

Jennifer Aniston har också vunnit flera utmärkelser, inklusive en Emmy Award, en Golden Globe Award och en Screen Actors Guild Award.

Var är Jennifer Aniston född och hur gammal är hon?

 Jennifer Aniston föddes den 11 februari 1969 i Sherman Oaks, Kalifornien, USA. Aniston är alltså 54 år i skrivande stund.

Jennifer Anistons mamma och pappa

Jennifer Aniston drabbades nyligen av en svår sorg efter att hennes pappa John Aniston, också en känd skådespelare, gick bort. Jennifer har inte kommenterat sorgen offentligt, men fans har uttryckt sitt stöd till Jennifer Aniston på sociala medier.

Jennifer Anistons mamma heter Nancy Dow. Hon var också skådespelare och föddes den 22 juli 1936 i New York City, USA. Nancy Dow medverkade i flera TV-serier och filmer under sin karriär. Hon avled den 25 maj 2016 i Los Angeles, Kalifornien, vid en ålder av 79 år. 

Jennifer Anistons mamma och pappa var gifta från 1965 till 1980.

Jennifer Aniston: Partner

Jennifer Aniston har varit involverad i flera kända relationer genom åren. Hon var gift med skådespelaren Brad Pitt från 2000 till 2005, men paret skilde sig sedan han inledde en relation med Angelina Jolie. Aniston har också varit romantiskt involverad med skådespelarna Vince Vaughn och John Mayer, samt med Justin Theroux, som hon var gift med från 2015 till 2017. Sedan dess har Aniston varit singel och inte offentligt rapporterat att hon är involverad i någon ny relation.

Jennifer Aniston: Barn, graviditet och IVF

Jennifer Aniston öppnade nyligen upp om sin kamp för att bli gravid och berättade då om sina IVF-försök. Hon beskrev då hur hon kämpade för att bli gravid och hur det påverkade henne mentalt och fysiskt, inte minst på grund av det faktum att det spekulerades mycket kring det hela i media.

– Alla år av spekulationer. Det var väldigt svårt. Jag försökte med IVF, drack kinesiska teer, jag försökte med allt, sa Jennifer Aniston i en intervju med Allure i fjol. 

Jennifer Aniston har inga barn idag.

Gästar svenska talkshowen Bianca

Den 26 mars 2023 syns Jennifer Aniston och skådiskollegan Adam Sandler i Bianca Ingrossos talkshow Bianca. Hollywoodstjärnorna gästar via länk, precis som deras kollega "The Rock" gjorde i ett avsnitt som sändes under talkshowens första säsong.