Benjamin Ingrosso berättar om otäcka olyckan: "Kom inte upp"

Benjamin Ingrosso berättar om svåra halkolyckan. - Foto: STELLA Pictures och Christine Olsson/TT.
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrossos schema fylls på i takt med att sommarens spelningar närmar sig. Men nyligen var artisten med om en obehaglig händelse i privatlivet, som han berättar om på sin Instagram.

Sångfågeln Benjamin Ingrosso är snart tillbaka med sitt hyllade tv-program Benjamin's. I programmet gästas han av ett gäng kändisar och tillsammans lagar de mat, samtalar och uppträder. I den tredje säsongen får han bland annat besök av ABBA-legendaren Björn Ulvaeus

"En av gästerna är en svensk legend som har varit en av mina absolut största musikaliska förebilder, Björn Ulvaeus...", skriver Benjamin på sin Instagram. 

Kommentarsfältet fylls med hyllande kommentar, däribland Benjamins mamma Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer

"Det här ÄR hösgsta klass, Björn, kan inte bli större om man tänker svensk musikexport", skriver Bauer. 

Utöver matlagningsprogrammet, väntar en turnésommar för Ingrosso. 

Relationen till Frøya Winther

Förutom arbetsprojekt och musik, är Benjamin relativt privat på sin Instagram. Det är inte ofta som följarna får ta del av artistens kärleksliv och i en intervju i höstas, beskrev han kärlekslivet som en paus

– Som en reklam. Paus. Men jag har allt det vackra framför mig, det kommer när det kommer, sa han då till TV4. 

Däremot har det längre ryktats att Benjamin Ingrosso dejtar norska modellen och influencern Frøya Winther. Det ryktade paret har bland annat setts på familjesemestrar och middagar tillsammans. 

Tidigare i mars publicerade Benjamin en bild på Instagram med texten: "Lycka är du och jag", varpå Frøya kommenterade: "Fina människa". 

Hur det ligger till för turturduvorna återstår helt enkelt att se. 

Läs mer: Frøya Winthers oväntade ord efter Benjamin Ingrossos bild: "Jag och du"

Benjamin i otäck olycka

Men det är inte bara frid och fröjd för den prisbelönta artisten. Precis som många andra snubblar runt i det hala vintervädret, har även Benjamin råkat ut för en halkolycka. I en händelse på Instagram filmar han en gata i Stockholm och berättar den traumatiska gången han landade på rumpan och inte lyckades ta sig upp. 

"Förra gången jag gick här var de ännu mer snö och jag gick mitt på gatan... Snubblade till och kom inte upp. Gav upp och åkte rutschkana ner för hela backen! Alla bredvid stod och stirra och jag vinkade lite generat till alla! Denna gång tar jag trottoaren", skrev han.

Foto: Instagram.

Vi hoppas allt gick bra för Benjamin!