Intima bilderna på Kim Kardashian ifrågasätts av följarna: "Bisarrt"

Intima bilderna på Kim Kardashian ifrågasätts av följarna: "Bisarrt"
Kim Kardashians bilder ifrågasätts av följarna. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, Evan Agostini/AP/TT
Dela på Pinterest
När Kim Kardashian publicerar bilder på sin Instagram strömmar både gillamarkeringar och kommentarer in, och en av hennes senaste bikinibilder är inget undantag. Den här gången har kommentarerna dock lite mer av en ifrågasättande ton än vanligt.

Kim Kardashian är, med sina 350 miljoner följare, en av världens största influencers. Hon ligger snäppet under sin lillasyster Kylie Jenner, som har 383 miljoner följare, men en bit före sina andra systrar. Kendall Jenner har i dagsläget 281 miljoner följare, Kourtney Kardashian 216 miljoner följare och Khloe Kardashian, hon ligger på 300 miljoner – en siffra som kanske rörde lite på sig efter att hennes syster Kim publicerade ett bildspel som rörde upp en hel del känslor hos följarna. 

Bilderna på Kim och Khloe Kardashian väcker starka reaktioner

En av bilderna i bildspelet, som Kim Kardashian publicerat på sin Instagram, visar hur hon ligger på en solstol iklädd bikini, samtidigt som hon har systern Khloe över sig, även hon iklädd badkläder. Bilden har väckt starka reaktioner hos följarna, som menar att de blir "obekväma" av att se vad som försiggår. 

Bilderna ifrågasätts: "Det här gör mig obekväm"

Under bildspelet syns flera kommentarer från följare som ifrågasätter bilderna i allmänhet och poserna i synnerhet då de menar att systrarna är lite väl intima med varandra:

"Ganska bisarrt om du frågar mig"

"Det här gör mig obekväm"

"De där poserna med ett syskon är ganska suspekt."

"Älskar Kim, men vem tar sådana bilder med sin syster?"

"Det här känns inte rätt"

"Vänta de är systrar, visst?" 


Faktum är att Kim Kardashian publicerat liknande bilder tillsammans med sin yngsta syster, Kylie, alldeles nyligen. Ingen av systrarna Kardashian-Jenner har uttalat sig om bilderna.